Κακός μεν, νίκη δε... (0-1)

Στο ποδόσφαιρο παίζουν πάρα πολλά πράγματα ρόλο στην διαμόρφωση ενός αποτελέσματος. Είναι ένας από τους βασικούς κανόνες πως πολλές φορές δεν κερδίζει η ομάδα που στέκεται καλύτερα στο γήπεδο, αλλά διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την τελική έκβαση ενός αγώνα.
Ο ΑΡΗΣ σκόραρε στη μοναδική του ευκαιρία στον αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο, μετά από διπλή προσπάθεια με το κεφάλι του Ιντζίδη. Ήταν το 33′ λεπτό και προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 21′ με τον Σιδεράκη να αποκρούει εντυπωσιακά πλασέ του Αποστολίδη.
Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ συνέχισε το ίδιο ανούσιο παιχνίδι. Οι του Βυζαντίου διατήρησαν ελαφριά υπεροχή και οι ευκαιρίες ήταν όλες με το μέρος τους. Στο 60′ ο Τσίλογλου σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιδεράκη, ενώ λίγο μετά πλασέ του Αποστολίδη πέρασε λίγο άουτ.
Ο Κόκε πέρασε στο 66′ στη θέση του Ν Λουντούλου και ο Αναστόπουλος μας έδειξε μια τακτική που θα  μας άρεσε να τη δούμε στην πράξη: Ο Πόι πέρασε αριστερό εξτρέμ, ενώ ο Τάτος από δεξιά. Στο κέντρο, σέντερ φορ πέρασε ο Κυβελίδης που είχε αντικαταστήσει τον Καπνίδη, ενώ ο Κόκε έπαιζε ακριβώς από πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Δυστυχώς η ανυπαρξία του ΑΡΗ ήταν τέτοια, που δεν μπορέσαμε να δούμε το σχήμα αυτό στην πράξη, αφού ουδέποτε απείλησε την εστία των γηπεδούχων!
Ο αγώνας κύλησε μέχρι το τέλος με τον ΑΡΗ να αμύνεται και το Βυζάντιο να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να αξιοποιήσει την μπάλα που φαίνεται πως έκαιγε τα πόδια των παικτών του, ευτυχώς για τον ΑΡΗ μας… Στο 76′ μακρινό σουτ του Αποστόλου «΄έσπασε” το οριζόντιο του Σιδεράκη, ο οποίος ευτυχώς αντέδρασε καλά σε τετ α τετ εναντίον επιθετικού του Βυζαντίου, λίγο αργότερα.
Τελικά ο Νϊκος Αναστόπουλος πήρε το δώρο του από τους παίκτες του, την δωδέκατη νίκη σε 13 ματς, ωστόσο  η ολοένα και πτωτική απόδοση του Άρη στα παιχνίδια του έχει αρχίζει και μας προβληματίζει...

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger