Επιστροφή στις νίκες... (5-0)

Συντριπτικός ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 5-0 επί του αδύναμου Έβρου Σουφλιού. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να πιέζουν και να βρίσκονται μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Το σκορ βέβαια θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά οι κίτρινοι πάτησαν φρένο στο δεύτερο μέρος.
Βέβαια η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν παραπάνω από εμφανής. Ο Έβρος του χρόνου θα παίζει στα τοπικά, ενώ ο ΑΡΗΣ στη Β” εθνική και αυτό φάνησε στο γήπεδο.

Παρά τον καλό καιρό ο κόσμος δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι εναντίον του Έβρου Σουφλιού. Φαίνεται πως η ήττα από τη Δράμα επηρέασε τους οπαδούς που δεν ξεπέρασαν τους 3.000.

Στην ενδεκάδα του
ΑΡΗ εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το νούμερο 9 ο Κόκε, ενώ επέστρεψε και ο Καζναφέρης μετά από απουσία μερικών βδομάδων. Επίσης ο Σαμαράς δείχνει να έχει κερδίσει την εκτίμηση του Αναστόπουλου, αλλά και ο Κυβελίδης εμφανίστηκε στην κορυφή της επίθεσης για δεύτερη φορά φέτος ως βασικός.
Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής:

Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας, Μελισσάς, Τσουμάνης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης

Την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι είχαν οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Μερτίκας αστόχησε οικτρά από καλή θέση. Ο
ΑΡΗΣ απάντησε στο 3′ με συνδυασμό του Κυβελίδη και του Πόι που μπήκανε στην περιοχή αλλά τελικά ο πρώτος δεν κοντρόλαρε καλά.

Στο 8′ και στο 11′ σέντρες από επικίνδυνο σημείο έφεραν αναστάτωση στην περιοχή του Σουφλιού, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τους επιθετικούς του
ΑΡΗ.

Οι κίτρινοι διατήρησαν την κατοχή και φυσικά την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Ο
ΑΡΗΣ αναπτύχθηκε κυρίως από δεξιά, με τη βοήθεια του Σέρχιο Κόκε και του Ν Λουντούλου που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα. Κανένας βέβαια δεν υστέρησε από τους κίτρινους, εκτός ίσως από τους αμυντικούς που δεν μπόρεσαν να ακουμπήσουν την μπάλα!
Στο 16′ ο Ποι από δεξιά έβγαλε μια ωραία σέντρα προς τον Κυβελίδη. Ο επιθετικός του
ΑΡΗ από πολύ κοντά σημάδευσε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Έβρου και η μπάλα κατέληψε άουτ! Ένα λεπτό αργότερα ο Τάτος από καλό σημείο έκανε κακό σουτ.

Ότι όμως απέτυχαν οι επιθετικοί του
ΑΡΗ, το έκανε δώρο η άμυνα του Έβρου. Από κακή εκτίμηση του κεντρικού αμυντικού, ο Κυβελίδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αντί να πλασάρει, γύρισε ψύχραιμα στον Κόκε ο οποίος από το σημείο του πέναλτυ άνοιξε το σκορ στο 19′.

2015-16-κοκε-γκολ-1
Το παιχνίδι είχε πλέον ανοίξει και ο
ΑΡΗΣ σύντομα είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Ν Λουντούλου να έχει δεύτερο δοκάρι και τον Κυβελίδη στην επαναφορά να αποτυγχάνει να σκοράρει το δεύτερο γκολ του ΑΡΗ στο 22′.

Οι κίτρινοι συνέχισαν να έχουν συντριπτική υπεροχή και στο επόμενα λεπτά, καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Ο Ποι στο 28′ έπιασε κεφαλιά από κοντά αλλά άστοχη ενώ στο 35΄ ήρθε η σειρά του Κυβελίδη να σκοράρει. Μετά από έξοχη ενέργεια των Ρόβα και Ν Λουντούλου, ο τελευταίος βρήκε με σέντρα από δεξιά τον Κυβελίδη που από κοντά πέτυχε το 2-0.
Στο 38′ ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και ο Κυβελίδης μετά από εξαιρετική σέντρα του Κόκε πέτυχε με κεφαλιά το 3-0 μέσα σε πανηγυρισμούς του κόσμου που περίμενε εδώ και καιρό την καλή εμφάνιση.
Τελευταία φάση για το πρώτο μέρος στο 45′ όταν ο Κυβελίδης έφτασε κοντά στο χατ τρικ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του παίκτη του
ΑΡΗ.

Να τονίσουμε πως στο 40′ τραυματίστηκε ο Ρόβας και στη θέση του πέρασε ο Καλογέρης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ο Βουτσιάς στην θέση του Τσουμάνη.

Στο 50′ ο Κυβελίδης βρέθηκε σε καλή θέση, μετά από μπαλιά του Τάτου, αλλά δεν πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος ο
ΑΡΗΣ διατήρησε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, που άγγιξε το 90% αλλά δεν έκανε ευκαιρίες, τουλάχιστον στο πρώτο εικοσάλεπτο. Οι παίκτες του αρκούνταν να φτάνουν έξω από την περιοχή και να προσπαθούν να διασπάσουν την αμυντική διάταξη του Έβρου, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 68′ πέρασε στη θέση του Κυβελίδη ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, επιθετικός που φέτος δεν έχει μεγάλη συμμετοχή.
Αμέσως ο Κόκε με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Τάτο απέναντι από τον τερματοφύλακα του Σουφλιού, αλλά ο παίκτης του
ΑΡΗ έχασε την ευκαιρία για το τέταρτο γκολ. Λίγο αργότερα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο Σαμαράς σκόραρεμε κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Λίγο μετά, στο 75′, ο Τάτος έλαβε την μπάλα έξω από την περιοχή του Σουφλιού και με περίτεχνο τρόπο την μεταβίβασε ψηλοκρεμαστά στον Πόι που από δεξιά δεν αστόχησε και έγραψε το 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και μπήκαν για πρώτη φορά στη περιοχή του
ΑΡΗ μετά το 4-0, αλλά χωρίς να είναι επικίνδυνοι.

Στο 87′ ο Μελισσάς έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά. Ο Κωνσταντινίδης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε ένα πολύ όμορφο πέμπτο γκολ για τους κίτρινους! Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο
ΑΡΗΣ ξεπερνάει το φράγμα των τεσσάρων γκολ!
Ένα δοκάρι του Μελισσά στην εκπνοή του αγώνα ήταν το τελευταίο γεγονός του παιχνιδιού.

Ο
ΑΡΗΣ επέστρεψε λοιπόν στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν πρέπει βέβαια να ενθουσιαζόμαστε, καθώς το επίπεδο του αντιπάλου ήταν πολύ χαμηλό. Ωστόσο ο κόσμος για πρώτη φορά χάρηκε τόσο και έτσι η χρονιά έκλεισε με τρεις ακόμη βαθμούς στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

Θετική είναι η εμφάνιση του πρώτου μέρους, καθώς στο δεύτερο οι παίκτες μας τήρησαν ίσως ένα άτυπο fairplay, παρά τα δύο γκολ που πέτυχαν, καθώς ήταν εμφανές πως παίζαμε με κατεβασμένη ταχύτητα.

Από τη νίκη λοιπόν αυτή, κρατάμε την εμφάνιση του Ν’Λουντούλου στο πρώτο μέρος, την συνεχόμενη παρουσία του Κόκε που δείχνει να έχει πλέον δυνάμεις και φυσικά τα γκολ των Κυβελίδη και Κωνσταντινίδη, των αναπληρωματικών επιθετικών μας, ενώ και ο Ποι σκόραρε μετά από καιρό.
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger