Πρίφτης : «Σεβαστήκαμε πολύ την Πάτρα»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΡΗ Δημήτρη Πρίφτη, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας:
«Ευχαριστώ τον κ.Μεξά για τα καλά λόγια προς την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σεβαστήκαμε πολύ την Πάτρα πριν το παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, πράγμα που αποδείχτηκε από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό τελειώνει σήμερα, μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα με δύσκολα παιχνίδια σε λίγες μέρες μέσα στις εορτές.

Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πάτρας στην προσπάθεια που κάνει.

Δύο παιχνίδια υψηλού συντελεστή δυσκολίας. Οι αντίπαλοι παίζουνε σε άλλο επίπεδο, με δυνατό ρόστερ, παίζουμε εκτός έδρας. Εμείς θα παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Οι ομάδες είναι καλύτερες στη δεύτερη φάση. Δεν είναι καλό να μένουμε στα ονόματα τους. Το χθεσινό αποτέλεσμα μας δυσκολεύει περισσότερο αφού προκρίθηκε η Μιλάνο. Έχουμε αρκετά να κάνουμε πριν από το Γιούροκαπ.

Αισθάνομαι πως είμαι σε μία ομάδα όπου σέβομαι τη δουλειά, έχουμε συνοχή. Όταν η ομάδα κερδίζει όλα είναι καλά. Ο προπονητής είναι καλός, η διοίκηση είναι καλοί, οι παίκτες παίζουν καλά κτλ. Τα συναισθήματα εναλλάσσονται και δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε μετά από νίκες και ήττες».

Η ομάδα θα παίξει αυτά τα δύο παιχνίδια στις γιορτές. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Αν παίζαμε τώρα δε θα είχαμε τον Ξανθόπουλο και τον Τσούπκοβιτς. Όπως έρχονται τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger