Πρίφτης : «Σπουδαίο επίτευγμα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη στο Βουκουρέστι επί της Steaua. Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι σπουδαίο επίτευγμα για την ομάδα και κυρίως για τους παίκτες το γεγονός ότι περάσαμε στην επόμενη φάση του Eurocup. Συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα. Το επίτευγμά μας είναι σπουδαίο αν αναλογιστεί κανείς τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε και τα μπάτζετ που είχαν. Το ενδεχόμενο της πρωτιάς το είχα έντονα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν το έλεγα, γιατί πρέπει να είμαστε συνετοί. Δε νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ ήταν φαβορί. Είναι μια δουλειά που έγινε συνολικά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».

Αναφορικά με τον αγώνα της αυλαίς κόντρα στην Banvit ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Εδώ που φτάσαμε θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά και ελπίζω να είμαστε υγιείς», ενώ για τον τραυματισμό του Slaven Cupkovic σχολίασε: «Πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό,αλλά δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε γιατί πάνω απ όλα είναι η υγεία των παικτών. Στα αποδυτήρια ήταν σαν να χάσαμε γιατί τα παιδιά έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ για τον Slaven».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger