Έσπασε το αήττητο... (1-0)

Ο ΑΡΗΣ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο σημερινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, στο γήπεδο της ομόνυμης πολης με σκορ 1-0 και έχασε το αήττητο που μετρούσε σε 14 αγώνες!!!

Σε μέτρια επίπεδα απόδοσης κινήθηκε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΑΡΗ, αφού παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική προς την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μία μόνο φάση μπορούμε να παρουσιάσουμε ως ευκαιρία. Ήταν στο 25′ όταν μετά από φάουλ εκτός περιοχής που εκτελέστηκε από τον Πόι, ο Μένκα έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Πρώτα στο 7′ όταν ο Γκαιδαρζής με κεφαλιά ανάγκασε τον Σιδεράκη σε απόκρουση και μετά στο 20′ όταν ο Κουμπρόγλου έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ να κρατάει το μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού από τη μία η γηπεδούχος ομάδα περιορίστηκε αρκετά στα αμυντικά της καθήκοντα, με τον ΑΡΗ να προσπαθεί να σπάσει το «λεωφορείο» που είχε στήσει ο κ.Παντζιαράς στα μετόπισθεν. Η Δόξα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Ντος Σάντος στο 72′, προ κενή εστίας μετά από απόκρουση του Σιδεράκη σε σέντρα του Γαίδαρτζή.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επιχείρησε την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλέσματα, παρά την είσοδο των Κυβελίδη, Κόκε και Ν” Λουντούλου που δεν ξεκίνησαν το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ (Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64΄Μουτεσίδης), Σάντος (85΄Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ: (Αναστόπουλος), Σιδεράκης, Γεωργιάδης (82΄Ν΄Λουντούλου), Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης (70΄Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75΄Κυβελίδης)

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger