Αναστόπουλος : «Ο ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος του»

Ο τεχνικός του ΑΡΗ Νίκος Αναστόπουλος παραβρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Έβρου Σουφλίου, θέλοντας να κάνει έναν απολογισμό για το πρώτο μισό της χρονιάς.
Είπε αναλυτικά:

«Έχω μία διαδρομή στο ποδόσφαιρο. Έχω τιμήσει την Εθνική Ελλάδος. Την ίδια ευαισθησία δεν την είδα πέρσι. Θα μπαίνω σε αντιπαράθεση κάθε φορά που λένε πως είδαμε τον ΑΡΗ στα μάτια;

Είμαι αυθόρμητος και θα ρθω σε αντιπαράθεση. Να μην κάνουμε διακρίσεις. Δεν έρχομαι γιατί θέλω να προσβάλω.

Επειδή τελείωσε ο πρώτος γύρος δίνεται η δυνατότητα απολογισμού. Όταν ξεκ΄νησε η προσπάθεια τουλάχιστον στον πρώτο γύρο να έχουμε 10 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο. Οι στόχοι επιτυγχάνονται σε αντίθεση με την περισνή πορεία που η ομάδα που ήταν 3η. Καμία σχέση η φετινή πορεία με την περσινή. Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει κάνει 30 ή 34 νίκες με καλή απόδοση.

Μετά το στόχο της ανόδου, βάλαμε και το στόχο να παίξουμε και μπάλα. Κάποιοι κάνουν σύγκριση με την περσνινή χρονιά. Είδατε ήττα με 3 γκολ διαφορά όπως πέρσι με τον Καμπανιακό; Η κριτική είναι μέρος του παιχνιδιού, με την κριτική να γίνεται καλοπροαίρετα. Προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Η περσινή πορεία έδιωξε τον κόσμο.

Είμαστε καλοπληρωμένοι και την ώρα μας. Το μεγάλο πρόβλημα του ΑΡΗ είναι η εσωστρέφεια. Ο ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος. Χωρίς τον κόσμο δεν έχουμε ελπίδα. Να μην κάνουμε προπόνηση να δω την Κ-17; Δε μου αρέσουν ορισμένα πράγματα που δεν είναι πραγματικότητα.

Σιγά σιγά ο στόχος υλοποιείται κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ποιο ρόστερ; Δε φτάνει μόνο αυτό. Η Τσέλσι δεν έχει το ίδιο ρόστερ; Φέτος κινδυνεύει!!!

Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο παράλληλα με το αποτέλεσμα να παίξουμε και μπάλα. Πάνω απ” όλα ο ΑΡΗΣ πρέπει να ανέβει κατηγορία. Και του χρόνου. Ο κόσμος δεν αντέχει.

Να έχουμε την υγεία μας. Καλή χρονιά γιατί δε θα συναντηθούμε.

Μία ομάδα μας αντιμετωπίζει, παίζει με πλεονέκτημα του ρεπό. Αυτό το ξέρουμε. Ο ΑΡΗΣ είναι μέγεθος στο ποδόσφαιρο και οι παίκτες δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Φέτος δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μπορεί να πάρουμε κάποιον που θα βοηθήσει αλλά είναι δύσκολο. Γιατί πρέπει να μπορεί να προσαρμοστεί.

Ο Ντούνης ελπίζω να επιστρέψει μετά τη διακοπή. Έιχαμε και το θέμα με την προετοιμασία. Οι τρεις έκαναν μόνο προετοιμασία από τη Βέροια. Άλλοι σταμάτησαν και άλλοι δεν έκαναν καθόλου. Κάναμε διπλή δουλειά. Αν δεν έχει φυσική κατάσταση το χάνεις το παιχνίδι. Βάλαμε και τις βάσεις για αργότερα.

Στις 17 Γενάρη ξεκινά το πρωτάθλημα. Υπήρχε η αποχή, θέλει χρόνο για να επανέλθεις.

Ουδεμία ομάδα δε μπορεί εντός και εκτός να είναι καλή. Παίζει ρόλο και η κατάσταση των γηπέδων. Εάν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο με τον Κοκκινόχωμα αλλά είμασταν καλύτεροι στα υπόλοιπα. Με τη Δράμα υπήρχαν 5 ευκαιρίες κλασσικές. Η μπάλα έφυγε. Άλλα παιχνίδια δεν είσαι καλός και κερδίζεις κι άλλες είσαι καλός και δεν κερδίζεις. Είναι θέμα πορείς εφ” όσον εξασφαλίσουμε την κατηγορία.

Μας ενδιαφέρουν οι 3 βαθμοί. Στη Β” Εθνική θα πρέπει πολύ γρήγορα να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο.

Αργότερα θα κάνουμε φιλικά παιχνίδια για να δούμε ποια παιδιά μπορούμε να τα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα. Η λειτουργία είναι καλή και δεν βλέπω το λόγο να μη συνεχιστεί».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger