Πρίφτης : «Ήταν ένα όμορφο βράδυ»

Εμφανώς ικανοποιημένος με τη νίκη επί της Μπάνβιτ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Ήταν ένα όμορφο βράδυ, διότι πήραμε μια εμφατική νίκη και κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο, που ναι μεν έχει σημασία, αλλά είχαμε κάνει από την προηγούμενη βδομάδα κάτι σπουδαίο. Τα παιδιά είχαν τρομερή νοοτροπία, έπαιξαν με μεγάλη ενέργεια, ήταν σε ετοιμότητα οι πάντες και αυτό με κάνει χαρούμενο και αισιόδοξο. Συγχαρητήρια σε όλους γύρω από την ομάδα και συνεχίζουμε.
Είμαστε, δεν είμαστε έτοιμοι, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Πρέπει τώρα να συμμαζέψουμε το μυαλό μας για το επόμενο παιχνίδι που είναι το Σάββατο. Έχουμε δυνατότητες και μια σωστή νοοτροπία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πορευτούμε
Η ομάδα έχει συνοχή και χημεία. Δεν σκέφτομαι να αλλάξω κανέναν παίκτη. 
Είμαστε σε διακριτική έρευνα για παν ενδεχόμενο. Το να αλλάξεις έναν παίκτη και να βρεις έναν άλλο δεν είναι εύκολο. Κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει ένα σουπερμάρκετ και αγοράζεις παίκτες. Δεν είναι έτσι… Η δύναμη την ομάδα λειτουργεί και δεν είναι καλό να τη διασπάσουμε. Η χρονιά είναι σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι, εκτός αν βρούμε κάτι συνταρακτικά καλό που θα μας βοηθήσει πολύ».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger