Άλλος ΑΡΗΣ με Κόκε... (4-1)

Ο Σέρχιο Κόκε ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά την επιστροφή του στον ΑΡΗ και η επιθετική γραμμή απέκτησε ακόμα ένα ποδοσφαιρικό “μυαλό”. 

Η συνύπαρξη Τάτου-Κόκε κινήθηκε σε σχεδόν άψογα πλαίσια με την εμπροσθοφυλακή να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, με τον Τάτο να ανοίγει το σκορ στο 20′ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Κόκε-Ν΄ Λουντούλου, με τον τελευταίο να βγάζει την παράλληλη πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής. Στο 33′ ήρθε η κεφαλιά από τον Καπνίδη που έχασε μία καλή ευκαιρία για το 2-0, ενώ στο 34′ η ομάδα από τον Φιλώτα ισοφάρισε μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Ιορδανίδη.

Στο 44′ ο Κόκε με το νούμερο “3” στην πλάτη δέχτηκε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ένα εξαιρετικό σουτ στην αριστερή γωνία του Κοντογουλίδη έκανε το 2-1, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στ” αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και αυτό δύο γκολ από πλευράς γηπεδούχων. Το πρώτο πέτυχε ο νεοεισελθόν Ντούνης, ο οποίος σούταρε από απόσταση αναπνοής, μετά την πολύ ωραία σέντρα του Πόι από αριστερά στο 47′. Ο Ιντζίδης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με πανέμορφο γυριστό σουτ από τη μικρή περιοχή και από θέση αριστερά, στο 68′.

Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε λοιπόν ο ΑΡΗΣ, ο οποίος σε 14 παιχνίδια μετρά 13 νίκες και 1 ισοπαλία. Η σημερινή νίκη ήρθε σε συνδυασμό με την παρουσία του Νίκου Κυζερίδη στις κερκίδες του γηπέδου Χαριλάου, προς τιμήν του οποίου αύριο θα δοθεί φιλικός αγώνα, μεταξύ των ομάδων βετεράνων ΑΡΗ-ΑΕΛ, στις 15.00μ.μ. στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης(60΄Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης (71΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (83΄Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66΄Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (66΄Σέχι)

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger