Ανατροπή και πρόκριση (1-2)

O Άρης έκανε το αυτονόητο στη Κομοτηνή.

Με ανατροπή (1-2) κέρδισε τον αξιόμαχο Πανθρακικό,παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και αύριο θα δώσει κανονικά το παρόν στη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ (11.00)

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης έδειξε τα γνωστά σημάδια της φετινής του γενικής εμφάνισης χωρίς συνοχή στο παιχνίδι του και τις γραμμές του ασύνδετες,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά τα καρέ του Πανθρακικού.
Η ώρα περνούσε,η εικόνα δε βελτιωνόταν και μοιραία ήρθε το γκολ των γηπεδούχων στο 37' με τον Βιέιρα που πλάσαρε τον ανύμπορο να αντιδράσει Βελλίδη.
Ο κακός-βαρύς αγωνιστικός χώρος μάλλον επέδρασε αρνητικά στην ομάδα του Άρη,χωρίς "πατήματα" μέσα στο γήπεδο και με εμφανή τη δυσκολία κυκλοφορίας της μπάλας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη και ο Σολτάνι που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια των αμυντικών του Πανθρακικού και κεραυνοβόλισε την εστία του Σικαλιά γράφοντας το 1-1.
Η εικόνα του Άρη βελτιώθηκε σημαντικά και τα...πράγματα μπήκαν στη θέση τους στο 74'.
Οι κίτρινοι κέρδισαν φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Μίσελ,ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού  μετά από εξαιρετικό δυνατό σουτ γράφοντας το 1-2 με την πολυπόθητη ανατροπή να έχει ολοκληρωθεί. 
Στα λεπτά που ακολούθησαν οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση,έχασαν κάποιες ευκαιρίες,όμως ο Άρης άντεξε εξασφαλίζοντας το εισιτηρίο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Συγκλονιστικοί οι περίπου 1.500 οπαδοί του Άρη που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ακολούθησαν την ομάδα και βοήθησαν στα μέγιστα για την πρόκριση.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Σικαλιάς, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Μίνγκας (78' Πόνσε), Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Μπαλού, Κοντουγουλίδης, Μακρυδημήτρης (78' Σουλτανίδης), Λιαπάκης (86' Γωνιάδης).

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κατίδης (65' Καπετάνος), Ντίκο, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος (46' Σολτάνι), Ούμπιντες (94' Παπαζαχαρίας).

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger