Η "κατάρα" του Βάν Μόρισον !!

Τραγικά νέα χτυπούν την πόρτα του 66χρονου διάσημου τραγουδιστή για δεύτερη φορά αυτό τον χρόνο με τον θάνατο του μόλις 13 μηνών γιου του, τον οποίον βέβαια επίσημα ποτέ δεν είχε αναγνωρίσει.
Πριν από δύο χρόνια ο Βαν Μόρισον (Van Morrison) είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, καθώς η ερωμένη του Τζίτζι Λι (Gigi Lee) υποστήριξε ότι το μωρό που γέννησε είναι δικό του.

Παρότι στην αρχή είχε αρνηθεί ότι γνώριζε τη γυναίκα, στη συνέχεια τα γύρισε. Παραδέχτηκε ότι τη γνώριζε, συνεχίζοντας όμως να διαψεύδει ότι ο Τζορτζ Ιβάν Μόρισον ΙΙΙ (George Ivan Morrison III) –όπως ονομάστηκε το παιδί- ήταν δικό του.

Η Τζίτζι Λι πέθανε τον Οκτώβριο από καρκίνο στον λάρυγγα και πληροφορίες θέλουν το μωρό να ακολούθησε την τραγική της μοίρα πριν από λίγες μέρες.

Η 44χρονη Τεξανή πρώην μάνατζερ των συναυλιών του Μόρισον είχε μετακομίσει στη Βόρεια Ιρλανδία για να είναι κοντά στον τραγουδιστή ο οποίος ζει στο Δουβλίνο.

Πληροφορίες θέλουν τους δικηγόρους του Βαν Μόρισον, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένος με το πρώην μοντέλο Μισέλ Ρόκα (Michelle Rocca) να έχουν ζητήσει τη βοήθεια του δικαστηρίου ώστε να κρατηθούν "ιδιωτικές" οι λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. Ιδιαίτερα με το ζήτημα του θανάτου του μικρού.

Φίλοι της Λι, υποστηρίζουν ότι ο καρκίνος διαγνώστηκε λίγο πριν τη γέννηση του "μικρού Βαν" αλλά ο όγκος ήταν σε τόσο άσχημο σημείο γύρω από την καρωτίδα ώστε κάθε προσπάθεια αφαίρεσής του θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα παράλυση του προσώπου της και απώλεια της φωνής της.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger