ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΑΡΗ !!! (vid)

Σκασμένοι αποχώρησαν από το "Κλεάνθης Βικελίδης" όλοι οι φίλοι του Άρη μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Κανένας δε μπορούσε να πιστέψει τη νέα βαθμολογική απώλεια,τη νέα τραγική εμφάνιση,με αποτέλεσμα 
να επικρατεί στους περισσότερους ένας διάχυτος εκνευρισμός.
Η...προβληματική κατάσταση δεν άργησε να κορυφωθεί με την αποχώρηση της αποστολής του Άρη που συνοδεύτηκε με έντονες αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών που περίμεναν έξω από το "Κλεάνθης Βικελίδης".
Μέσα στη δίνη των προβλημάτων της κοινωνίας που ζούμε με την ανεργία,τη φτώχεια,τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και ακόμα πόσα μύρια προβλήματα,έρχεται να προστεθεί μέσα σε όλα αυτά και ο ποδοσφαιρικός Άρης,δημιουργώντας ένα..."κοκτέιλ" πλήρης απόγνωσης !!
Το ποδόσφαιρο σαν άθλημα αποτελεί μία "πηγή όασης" για όλους τους φιλάθλους.
Η Κυριακή έρχεται σαν μάνα εξ ουρανού,δίνοντας την ευκαιρία να "σβήσει" για αρκετές ώρες όλα τα προβλήματα που μαστίζουν τους πολίτες.
Και αντί η Κυριακή να αποτελεί ένα ευχάριστο "διάλειμμα" κόντρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας,χειροτερεύει και περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα...πράγματα.
Είναι πλήρες κατανοητό πως ένα "στραβό" αποτέλεσμα επηρεάζει όλη τη βδομάδα τη ψυχολογία και τη ψυχοσύνθεση του καθένα ξεχωριστά.
Το skepastro σήμερα σας παρουσιάζει ένα βιντεάκι διάρκειας...25 δευτερολέπτων,το οποίο μέσα σε τόσο ελάχιστο χρόνο αποτυπώνει την άκρως αντίθετη κατάσταση σε σχέση με την ήδη υπάρχουσα !!!
Τότε που η Κυριακή ΟΝΤΩΣ αποτελούσε το πιο ευχάριστο και ΟΜΟΡΦΟ διάλειμμα,κάνοντας όλους τους φίλους του Άρη να φουσκώνουν από περηφάνια.
Γύριζαν σπίτι με το χαμόγελο στα χείλη,δεν τους έφταιγε τίποτα...
Ακούστε το βίντεο !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger