Είναι πολλά τα λεφτά Καστίγιο !!

Απόλυτα σύμφωνους μας βρίσκει ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα http://www.sentragoal.gr για τον Νέρι Καστίγιο (αν και θεωρείται βέβαιο ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον Άρη ) και που κάνει λόγο για πολλά λεφτά !!


Αναλυτικά :


Ο Νέρι Καστίγιο µέχρι τώρα είναι ένα… βαρίδι για τον Αρη. Κι αυτό για δύο λόγους: ο πρώτος είναι ότι δεν αποδίδει καθόλου καλά και ο δεύτερος ότι είναι υψηλά αµειβόµενος. Το περασµένο καλοκαίρι ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συµβόλαιο που θα του αποφέρει «καθαρές» αποδοχές 1.077.258 ευρώ.


Από αυτό το ποσό ο Καστίγιο φέτος θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασµό 460.000 ευρώ! Ποσό που είναι υπερβολικά µεγάλο για έναν επιθετικό που ακόµα δεν έχει κάνει σεφτέ στα γκολ στη Super League. Υποτίθεται ότι θα ήταν ένας από τους ηγέτες της οµάδας, αλλά η παρουσία του στο ρόστερ του Αρη µόνο «πονοκεφάλους» έχει προκαλέσει.
Στο συµβόλαιο του Καστίγιο, που είναι… επιπέδου Ολυµπιακού και Παναθηναϊκού (ο Τζιµπούρ παίρνει 600.000 ευρώ, ο Ρούντολφ 500.000), προβλέπεται ότι θα πάρει και πριµ πρωταθλήµατος 80.000 ευρώ, εφόσον ο Αρης κατακτήσει τον τίτλο.

Λεπτοµέρεια: πέρυσι που ο 27χρονος στράικερ αγωνίστηκε µισή σεζόν στον Αρη το αντίστοιχο πριµ ήταν 100.000 ευρώ, ενώ οι συνολικές αποδοχές του ήταν µόλις 200.000 ευρώ.
Ο Καστίγιο θα εισπράξει, επίσης, 50.000 ευρώ εάν η οµάδα του παίξει την επόµενη σεζόν στους οµίλους του Γιουρόπα Λιγκ και 30.000 ευρώ εάν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger