Πρόμπιερζ : «Συγχαρητήρια στην ομάδα»

O προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ εμφανίστηκε ευχαριστήμενος στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με τη Δόξα.


Τα κυριότερα σημεία : 
«Ήταν βασικό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Περιμέναμε να είναι δύσκολος αγώνας και ότι η νίκη θα είναι επαγγελματική. 
Επειδή τις τελευταίες ώρες ξαναείδα κάποιους αγώνες με βοήθησε για να βγάλω συμπεράσματα. Είδα το Άρσεναλ- Γούλβς και το ΟΦΗ- Λεβαδειακός. Είναι από τα χαρακτηριστικά παιχνίδια που οι παίκτες πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει ήδη και στο τέλος ή έχουμε ισοπαλία ή ήττα.
Συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί βλέπω πόσο σκληρά δουλεύει στις προπονήσεις και δεν μιλάω μόνο στην 18αδα αλλά για όλους τους παίκτες του ρόστερ.
Είμαι ευχαριστημένος για το παιχνίδι εναντίον οργανωμένης άμυνας. Ήταν αρκετά βελτιωμένο και δημιουργήσαμε πιο πολλές ευκαιρίες από ότι σε άλλα παιχνίδια. Εντόπισα βέβαια και αρκετά προβλήματα που πρέπει να τα διορθώσουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Έχουμε κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι καλό βήμα για την ομάδα και τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.
Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ και ήμασταν βελτιωμένοι σε κάποια πράγματα. Μπορώ να καταλάβω ότι σε κάποιο σημείο την δυσαρέσκεια του κόσμου, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να ελέγχουμε τον ρυθμό. Όλοι όμως είδαν ότι προσπαθήσαμε 
να παίξουμε μπάλα και ήμασταν βελτιωμένοι.
 Έχω εντοπίσει το πρόβλημα της ομάδας και ξέρω που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας. Το κύριο μας πρόβλημα ήταν να κερδίζουμε αγώνες και σιγά- σιγά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κερδίζει και δύσκολα παιχνίδια».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger