Η οροφή του Παλέ και η φήμη του

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο στη Τσεχία τη Νίμπουργκ στο "Τσεζ Αρίνα" για τη προτελευταία (5η) αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.
Οι κίτρινοι είχαν ηττηθεί στο Αλεξάνδρειο από τη Τσέχικη ομάδα με 55-64,ωστόσο οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες έχοντας μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους από τρείς νίκες και μία ήττα.
Γίνεται αντιληπτό ότι ο Άρης με νίκη "καπαρώνει" κατά 99% τη πρώτη θέση,αφού τη τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Ρουντούπις,την οποία κέρδισε σημειώνοντας τη πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν.
Οι Τσέχοι στο επίσημο site τους αναφέρουν τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού,καθώς θεωρούν -δικαιολογημένα- ότι η κατάληψη της πρώτης θέσης δίνει αβαντάζ για τον επόμενο γύρο του θεσμού.
Ονομάζουν διάσημη την ομάδα του Άρη συγκαταλέγοντας την ως μία από τις πέντε κορυφαίες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Επίσης φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Νίμπουργκ,ενώ κάνει και λόγο για τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις του Άρη με Ολυμπιακό και Καβάλα.
Φυσικά η ανάρτηση των Τσέχων στολίζεται με φωτογραφία της οροφής του Παλέ και τους 21 τίτλους που κρέμονται επιβλητικά στο ταβάνι,προκαλώντας ίσως δέος και στους ίδιους,καθώς η Νίμπουργκ σαφώς και δε συγκαταλέγεται στην "αφρόκρεμα" του ευρωπαικού μπάσκετ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger