Η επίθεση στον Άγγελο Χαριστέα !!! (vid)

Στην Ελλάδα του 2011 είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι δεν υπάρχει αυτή η λεγόμενη «ποδοσφαιρική παιδεία».

Μερικές φορές μάλιστα τα πράγματα ξεφεύγουν στη κυριολεξία,όχι μόνο απλά με τα φαινόμενα βίας που συναντάμε μέσα στα γήπεδα αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων που μέσα στο πλαίσιο της ατιμωρισίας «κινούνται» ανενόχλητοι...

Ο Άγγελος Χαριστέας εκτός από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,είναι ένας άνθρωπος ήσυχος,χαμηλών τόνων.
Τίμησε στο παρελθόν με τη παρουσία του όχι μόνο τα χρώματα του Άρη,αλλά και πολλών ξένων ομάδων κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Έκανε μια ολόκληρη χώρα να δακρύζει από χαρά,να φουσκώνει από περηφάνια,όταν σε 'κείνες τις μαγικές βραδυές του 2004 στο Εuro της Πορτογαλίας «κάρφωνε» τη μπάλα στο πλεχτό !!!
Ο Χαριστέας ποτέ στη ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην εξωγηπεδική του ζωή δεν έδωσε αφορμή για αρνητικά σχόλια και επικριτικά άρθρα.
Σεβόμενος πάνω απ'όλα τον ίδιο του τον εαυτό και την αξιοπρέπεια του,πορεύεται στην επαγγελματική του καριέρα και ζωή χωρίς τυμπανοκρουσίες και θορύβους.

Ο Έλληνας ξεχνάει...και γρήγορα μάλιστα !!!

...Και η κάμερα καταγράφει με τον πιο θλιβερό τρόπο την αντίδραση αυτών των ανεγκέφαλων που γράψαμε πιο πάνω,οπαδών της Λάρισας στη συγκεκριμένη περίπτωση,σε μια δειλή προσπάθεια να δείξουν τη βλαχομαγκιά τους !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger