"Δύσκολη" μέρα-Ανάμεικτα συναισθήματα

Ανάμεικτα συναισθήματα διακατέχουν τον κόσμο του Άρη στη διάρκεια της σημερινής μέρας με όλα αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά και που φυσικά δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης αφού οι πηγές προέρχονται από μέσα ενημέρωσης του Άρη.
Από τη μια διέρρευσε το καταπληκτικό βιντεάκι από τη Βουλγαρία που πρωταγωνιστής είναι ο Λαός του Άρη 
γεμίζοντας όλους όμορφα συναισθήματα και περηφάνεια.
Από την άλλη έρχεται το σενάριο φυγής του Μίχαλ Πρόμπιερζ,σε μια περίοδο όπου το τμήμα ποδοσφαίρου δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του.
Όχι μόνο για την άσχημη μέχρι τώρα πορεία του,αλλά και γιατί όπως φαίνεται να αποκάλυψε ο Πολωνός,οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες,είδηση που αν είναι αληθινή δε τιμά κανέναν στον Σύλλογο.
Αναμένουμε εξελίξεις μετά τη συνάντηση του ιδίου με τη ΠΑΕ η οποία ολοκληρώθηκε,διαψεύδοντας όμως τα σενάρια φυγής του Πολωνού και των ειδήσεων που έρχονται από το εξωτερικό.
Τα δυσάρεστα δε σταματάνε όμως εδώ,καθώς πρίν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η ομάδα μπάσκετ του Άρη δεν προπονήθηκε με τους μπασκετμπολίστες να διαμαρτύρονται με αυτό το τρόπο για τα οφειλούμενα.
Μέσα σ'ολα αυτά από χθές δεν εκπέμπει και ο ArisFm 92.8 αφού υπάρχει πρόβλημα με τις κεραίες και ο κόσμος του Άρη "ακούει" τις ειδήσεις με κλειστά αυτιά μέσω του διαδυκτίου.
Ας ελπίσουμε να λυθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη,για να μπορέσουν όλοι να κάνουν μια "ήσυχη" Πρωτοχρονιά.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger