Όσο έπρεπε !! (2-0) (vids)

Ο Άρης έκλεισε τη χρονιά όπως έπρεπε κερδίζοντας τη Δόξα Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με 2-0 στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Superleague.
Οι κίτρινοι δεν έπιασαν κάποια ιδιαίτερη απόδοση στο 90λέπτο και αγωνίστηκαν όσο έπρεπε για να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς της νίκης.
Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη του Άρη στα καρέ της Δόξας ήρθε και το πρώτο γκολ με τον Ούμπιντες (13') να στέλνει 
τη μπάλα στα δίχτυα του Σερεμέτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε δραματικά,όμως ο Άρης φαινόταν ότι έψαχνε ένα δεύτερο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη.
Αυτό ήρθε στο 79' όταν μετά από αναμπουμπούλα στη περιοχή της Δόξας η μπάλα κατέληξε στον Καπετάνο που είχε περάσει στο ημίχρονο ως αλλαγή και έτσι ο Άρης στα υπόλοιπα λεπτά που απομέναν διαχειρίστηκε απλά το σκορ κατακτώντας τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς της νίκης.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΡΗΣ (Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης (66’ Γιαννιώτας), Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Κατίδης (46’ Καπετάνος), Τόχα, Νέτο, Ουμπίντες (83’ Ακόστα), Σολτάνι, Τσέζαρεκ.


Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (73’ Γκαμπόρ), Κανακούδης, Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι (77’ Κατσικογιάννης), Κουμπρόγλου (58’ Σοϊλέδης).


Τα γκολ της αναμέτρησης



JohnAris1914

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger