Nίκη και...συνέχεια

Ο Άρης πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Ίκαρο επικρατώντας με 83-68.
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις,οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έκαναν επιτέλους το καθήκον τους παίζοντας με πάθος,αυτοσυγκέντρωση και σκοπό.
Η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία κυρίως για τον ψυχολογικό τομέα και τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο κόσμος που βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο είδε ένα σύνολο να τρέχει στις 4 γραμμές του γηπέδου,είδε να παίζει άμυνα και να σκοράρει με σχετική ευκολία.
Το μελανό σημείο για ακόμα μια φορά ήταν η 3η περίοδος,όπου ο Άρης -όπως και στα 2 τελευταία παιχνίδια με ΚΑΟΔ και Νίμπουργκ- παρουσίασε σημάδια "αποσύνθεσης" και πάνω σ'αυτό ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πρέπει να δουλέψει.
Ταπούτος και Τζέιμς ξεχώρισαν πετυχαίνοντας από 19 πόντους.
Το Αλεξάνδρειο δυστυχώς δε γέμισε και η εικόνα του "μισοάδειου" παρέμεινε για ακόμα μια φορά στο μυαλό όλων,( παρευρισκομένων και απόντων.....!!!! )
-----------------------
Επόμενη αγωνιστική για τον Άρη δεν υπάρχει (ρεπο) και η ομάδα επιστρέφει στις υποχρεώσεις του ελληνικού πρωταθλήματος στις 4 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζοντας τον "χαιδεμένο" Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.
-----------------------
Περιθώρια για χαλάρωση ούτε για αστείο καθώς ο Άρης ταξιδεύει στη Λιθουανία και τη Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ρουντούπις,μια ομάδα που ιδρύθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ το...1994 !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger