Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν...

Στην Ελλάδα του 2011..."όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν"...
Το προφίλ της σάπιας κοινωνίας στην οποία ζούμε έκανε την εμφάνιση του και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον εντεταλμένο διαιτητή κ.(;;) Αναστάσιο Σιδηρόπουλο.
Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου με μία εμφάνιση αλά "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" έσπρωξε τη χαιδεμένη ομάδα του Πειραιά στη τελική επικράτηση,αφού καί τα 3 γκολ που δέχτηκε ο Άρης προήλθαν από ανύπαρκτες φάσεις και που στις οποίες ο "άρχοντας" του αγώνα υπήρξε πρωταγωνιστής.
Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του δημοσίου δε πείθουν κανέναν.
«Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη πίεση στους διαιτητές και ξέρω ότι είναι άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθος,όπως λάθος μπορεί να κάνουν και οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές».
Πόσα λάθη δηλαδή μπορούμε να δικαιολογήσουμε σε αυτόν τον άνθρωπο που σφύριξε στο "Κλεάνθης Βικελίδης";;;
1;;;2;;;3;;;; Όσα και τα γκολ του Ολυμπιακού δηλαδή;;;
Ή μήπως υπάρχει ένας απεριόριστος αριθμός λαθών,αφού το μαυροφορεμένο κοράκι έκανε περισσότερα από 3 και έβαζε την ομάδα του παχύδερμου με το "έτσι θέλω" στη περιοχή του Άρη.
Αλήθεια,όταν πρίν λίγες μέρες στον αγώνα με τη Ντόρτμουντ άπαντες στον Ολυμπιακό νιώσανε στο πετσί τους ένα "ανθρώπινο" λάθος,γιατί την επόμενη όλοι μιλούσαν για ΚΛΟΠΗ;;;
Μήπως μιλάμε για την ίδια ΚΛΟΠΗ που βιώνουμε δεκαετίες τώρα στα ελληνικά γήπεδα;;;
Τι και αν ο Άρης ήταν αγωνιστικά μέτριος.
Αυτό δεν του αναιρεί το δικαίωμα να μην "φωνάζει" για διαιτητικά εγκλήματα,τα οποία κάποιοι στη χώρα μας τα βαφτίζουν ως "ανθρώπινα" λάθη...
Φυσικά στους guest star της βραδιάς να μη ξεχάσουμε να κάνουμε και μια ιδιαίτερη "μνεία" στους βοηθούς του κ.(;;) Σιδηρόπουλου,οι οποίοι με την εκπληκτική απόδοση τους μάλλον ονειρεύονται και αυτοί μία θέση στους πίνακες της ΚΕΔ για την επόμενη χρονιά.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger