Ο Κούπερ και η Ιταλική μαφία

Ο Αργεντινός πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Ράσινγκ Σανταντέρ καλείται να δώσει εξηγήσεις για την πιθανή σχέση του με την ιταλική μαφία.
Οι εισαγγελείς Ροζάριο Καντέλμον, Πιερπάολο Φιλιπέλι και Κλαούντιο Σιραγκούσα θέλουν να ανακρίνουν τον άλλοτε τεχνικό της Ίντερ και της Πάρμα, καθώς φέρεται να έδωσε πληροφορίες για δύο ματς του πρωταθλήματος Ισπανίας και
δύο του πρωταθλήματος Αργεντινής της σεζόν 2006/07.
Η κατάθεση του Κούπερ θα γίνει στη Μαδρίτη τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Ράσινγκ Σανταντέρ θα αναμετράται με τη Μάλαγα για την Primera Division. Ο 56χρονος προπονητής έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη σε παράνομες δραστηριότητες.
Οι ιταλικές αρχές ερευνούν τη συμμετοχή οικογενειών της «Καμόρα» σε δίκτυο που έστηνε αγώνες. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια αρχικά τον Ιούνιο από τις εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα, που προχώρησαν σε 16 συλλήψεις ατόμων που συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες, ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές. Ως ύποπτα από τις ιταλικές αρχές έχουν χαρακτηριστεί 150 παιχνίδια, στη Serie Α, στην Ισπανία και σε άλλα πρωταθλήματα, στα οποία παρουσιάστηκαν περίεργα πονταρίσματα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger