"Διπλό" του Αυτοκράτορα (51-58)

Ο Άρης απέδρασε απο το Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας με το ρόζ φύλλο του αγώνα πετυχαίνοντας τη δεύτερη εκτός έδρας συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά επί της Γκαστέρα Φλέιμς με 51-58.
Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι,δώσαν βάση στις άμυνες με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να τελειώσει με το ισόπαλο 9-9 !!!
Μία από τα ίδια καί στη δεύτερη περίοδο με ελαφρώς καλύτερο τον Άρη κλείνοντας το ημίχρονο με τους κίτρινους να έχουν το προβάδισμα με 20-22.
Στη τρίτη περίοδο ο Άρης πάτησε γκάζι,σημείωσε 19 πόντους και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με διαφορά 12 πόντων βάζοντας τις βάσεις για τη τελική επικράτηση.(29-41)
Εκεί που όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα καταλήξει σε έναν υγειινό περίπατο,οι Ολλανδοί έκαναν την αντεπίθεση τους,ο Άρης χαλάρωσε αδικαιολόγητα φτάνοντας το παιχνίδι ακόμα και στους 3 πόντους(47-50).
Στα τελευταία λεπτά ο Άρης κράτησε το υπέρ του σκορ και τη ψυχραιμία του και έφυγε νικητής από το "Μartini Plaza" με το τελικό 51-58 και τους πολύτιμους 2 βαθμούς στις αποσκευές του.
Παρόν έδωσαν και περίπου 50 οπαδοί του Άρη ταξιδεύοντας από τις γύρω περιοχές και τη Θεσσαλονίκη δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο και χρώμα στις κερκίδες,ενώ δε σταμάτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να εμψυχώνουν τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Στο άλλο παιχνίδι της αναμέτρησης η Νίμπουργκ σημείωσε τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας της Ρουντούπις με 79-91.

ΑΡΗΣ (Αλεξανδρής): Μαυραϊδής 8, Κερούς 4, Τζέιμς 1, Τσαϊρέλης 4, Ντέιβις 7, Κρούσιτς , Μποχορίδης , Μπόγρης 6, Μούλντροου 14, Τσαλδάρης 3, Βεργίνης, Δήμας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Νίμπουργκ 6
2.Άρης 5
3.Ρουντούπις 4
4.Γκαστέρα Φλέιμς 3

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger