Στη κορυφή η Ντόρτμουντ (vid)


Η Ντόρτμουντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ επικρατώντας με 2-0 της Σάλκε στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για τη 14η αγωνιστική. 
Οι πρωταθλητές κέρδισαν για πρώτη φορά από τις 12/5/2007 στην έδρα τους τη μισητή τους αντίπαλο, πήραν κεφάλι στην προϊστορία (28 νίκες έναντι 27 των «μπλε» με 21 ματς ισόπαλα στην Bundesliga) και σκαρφάλωσαν στην κορυφή με 29 βαθμούς, όσους έχει και η Γκλάντμπαχ, αλλά με την Μπάγερν να μετρά ένα βαθμό κι ένα ματς λιγότερο.  
Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά φτάνοντας τα εννέα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο 61’ από κόρνερ, ο Ούνερσταλ απέκρουσε την προσπάθεια του Μπάριος, αλλά ο Σαντάνα στην επαναφορά σκόραρε.
Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Χούμελς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Λάιτνερ, Κελ, Μπλαστσικόφσκι (88’ Γκρόσκροϊτς), Λεβαντόφσκι, Γκέτσε (88’ Ογουομογέλα), Μπάριος (78’ Καγκάουα). 

Σάλκε (Στέφενς): Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς, Χόλτμπι (82’ Χουράδο), Μπαουμγιόχαν (79’ Μάρικα), Ραούλ, Ντράξλερ (54’ Πούκι), Χούντελααρ. 



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger