Ο "Ελληνας" Βιερίνια...

Είναι να απορεί κάποιος με αυτά που διαβάζει δεξιά και αριστερά...
Μέσα στα τόσα προβλήματα της κοινωνίας μας με την ανεργία,τη φτώχεια,την οικονομική εξαθλίωση,την ανύπαρκτη παιδεία και άλλα πολλά που μας περιβάλουν καθημερινά και μας εξαντλούν.
Στη "μιζέρια" που ζούμε όλοι μας,ανοίγουμε το ρημάδι το Ίντερνετ μπας και διαβάσουμε κάτι που μας αφορά,κάτι που θα μας κάνει "κλίκ",κάτι που θα μας "αγγίξει" και θα μας προσεγγίσει.
"Σερφάροντας" όμως πέφτουμε στη παγίδα...
Ανάμεσα στα τόσα μυριάδες προβλήματα έχουμε και την "ανησυχία" κάπιοων που ονειρεύονται...
Και επειδή το αντικείμενο μας είναι ο αθλητισμός,υπάρχουν ακόμα "αθλητικογράφοι" που ασχολούνται με αυτό το θέμα...
Με ποιο θέμα;
«Κόπηκε» λέει ο Βιερίνια από την αποστολή της Πορτογάλιας ενώ πρίν λίγες μέρες τον είχαν καλέσει και ενώ και ενώ και ενώ...
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να ασχολείστε κύριοι -ΑΚΟΜΑ- με έναν ποδοσφαιριστή -που όσο καλός και ταλαντούχος να είναι- και ενώ έχει κληθεί στην Εθνική του,να επιμένετε να τον Ελληνοποιήσετε επειδή δεν μπορείτε "φωστήρες" να γράψετε κάτι καλό και ελπιδοφόρο για τα Ελληνόπουλα μας ενώ υπάρχουν.
Το θέμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα καί για την ΥΠΟΔΟΜΗ γενικότερα,αλλά αυτό είναι "επεισόδιο" διαφορετικό...
Η ουσία είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ΥΠΑΡΧΟΥΝ Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να υπερκαλύψουν το έδαφος του...υπερπολύτιμου Βιερίνια...
Το θέμα σηκώνει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ κουβέντα όταν είσαι πιτσιρικάς,παίζεις μπάλα και έχεις ΟΝΕΙΡΟ να φορέσεις την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ !!!!
Άντε να σου εξηγήσουν μετά γιατί ο κάθε...Βιερίνια έχει προσδοκίες να φορέσει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger