"Κολοσσιαία" συμφωνία της Μπαρτσελόνα με Κινέζους

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με γίγαντα παροχής ίντερνετ στην Κίνα καθιστώντας τους "μπλαουγκράνα" παγκόσμια δύναμη. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης σύναψε συμφωνία με την εταιρία "Tencent", η οποία δεσμεύτηκε να δημιουργήσει την επίσημη ιστοσελίδα των Καταλανών στα κινέζικα, εκμεταλλευόμενη εμπορικά δικαιώματα, applications αλλά και παιχνίδια στα κινητά, με το σήμα της Μπάρτσελόνα.

Η συμφωνία από μόνη της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την "Μπάρτσα" εκτός γηπέδων, καθώς εντός έχει καταφέρει τα πάντα μέχρι στιγμής. Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ ποδοσφαιρικής ομάδα και εταιρείας για συγκεκριμένους λόγους.

Η "Tencent" είναι ιδιοκτήτρια των μεγαλύτερων sites στην Κίνα, του "QQ" που έχει 900 εκατομμύρια χρήστες, του "Qzone" που έχει 500 εκατομμύρια χρήστες και του "Pengyou" με 130 εκατομμύρια χρήστες. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα θα ανοίξει το δικό της λογαριασμό στο "Tencent Weibo", το κινέζικο Twitter, το οποίο ακολουθούν 300 εκατομμύρια άνθρωποι. Η κινεζική εταιρία πέρα από όλα αυτά, αναλαμβάνει να δημιουργήσει online υπηρεσίες στα sites της, στα social media, τα online παιχνίδια, τα applications στα κινητά και τις διαφημίσεις μέσω διαδικτύου για την Μπαρτσελόνα.

Με λίγα λόγια και πιο απλά η Μπαρτσελόνα γίνεται παγκόσμια δύναμη και στο ίντερνετ μετά από αυτή την συμφωνία.
πηγη :  woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger