Απόπειρα αυτοκτονίας του ρέφερι !!!

Η αναμέτρηση της Κολωνίας με την Μάιντζ αναβλήθηκε, καθώς ο διαιτητής του αγώνα, Μπαμπάκ Ραφάτι προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο ξενοδοχείο!!! 
Μία τραγική είδηση ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του γερμανικού ποδοσφαίρου. Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Κολωνία και Μάιντζ ο διαιτητής της
αναμέτρησης, Μπαμπάκ Ραφάτι βρέθηκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο όπου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Ευτυχώς για τον ίδιο επιβίωσε από την συγκεκριμένη περιπέτεια και η γερμανική ομοσπονδία του ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απόπειρας του διαιτητή να χάσει την ζωή του, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρακολουθηθεί από ψυχολόγους. O Ραφάτι είναι γεννημένος στις 28 Μαΐου του 1970 στο Αννόβερο. Περιοχή όπου πριν από λίγα χρόνια έχασε την ζωή του ο Ρόμπερτ Ένκε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.Το περιοδικό «kicker» είχε αναδείξει στο παρελθόν τρεις φορές ως χειρότερο διαιτητή τον Μπαμπάκ Ραφάτι, ενώ ακόμα μία φορά ήταν δεύτερος χειρότερος.
Από το 2008 και μετά έγινε διεθνής διαιτητής, ενώ το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το ντεμπούτο του το έκανε σε αναμέτρηση της... Κολωνίας με την Μάιντζ!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger