Σαράφο ζωντανός,για πάντα Αρειανός !!!

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από τότε που η μεγάλη Αρειανή οικογένεια έχασε έναν πραγματικό πολεμιστή που σε όλη του τη ζωή αγωνιζόταν να εξυμνήσει τα Ιδανικά αυτού του Συλλόγου.
Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από το θάνατο του ιδρυτή των Ιερολοχιτών,του γνωστού σε όλους μας Σαράφο ή κατά κόσμον Σεραφείμ Φιλιππόσογλου.
Ο Σαράφος που όπως πάντα αποκαλούσαν τα μέλη του συνδέσμου και όχι μόνο,άφησε πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη για τους νεότερους του οπαδικού κινήματος του Άρη.
Η θέση του θα υπάρχει πάντα στη Θύρα 1 του "Κλεάνθης Βικελίδης" καθώς σε συνεργασία με την ΠΑΕ ήδη έχει τοποθετηθεί πλακέτα προς τιμήν του.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 τονίζοντας τα εξής
«Ήταν μια κίνηση που την είχαμε σκεφτεί όταν μάθαμε για τον χαμό του.Είναι ο οπαδικός μας πατέρας και έτσι σκεφτήκαμε ότι πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να είναι πάντα εκεί.Βγάλαμε ένα καρεκλάκι από τη Θύρα 1 και τοποθετήσαμε μια πλακέτα που λέει ότι εκεί καθόταν ο Σαράφος και ότι θα είναι για πάντα εκεί,στις καρδιές των Αρειανών.
Είχε μια τρομερή αγάπη για τον Άρη.Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα,οικονομικά και υγείας,αλλά είχε πολύ μεγάλη αγάπη για το Σύλλογο.
Όταν κάναμε τα εγκαίνια του καινούργιου συνδέσμου  και τον βραβεύσαμε,η χαρά του ήταν απερίγραπτη.Ο Άρης δεν πρέπει να ξεχνάει ανθρώπους που βοήθησαν και αγάπησαν το Σύλλογο πάνω από τη ζωή τους.Πάντα πρέπει να τους θυμόμαστε.
Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Άρης για την ενέργεια που θέλαμε να κάνουμε γιατί έπρεπε να γίνει μια συνεργασία.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις του Συλλόγου που συνεισέφεραν στο να κηδέψουμε τον Σαράφο όπως του άξιζε
».


ΣΑΡΑΦΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger