ΓΗΠΕΔΟ vs ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Καθημερινά 700.000.000 άτομα μπαίνουν στο facebook και ασχολούνται με αυτό...
Ανεβάζουνε αναρτήσεις,γράφουνε διάφορα,στέλνουνε μηνύματα,αιτήματα παιχνιδιών και εφαρμογών,προωθούνε τις σελίδες τους ή τις ομάδες τους και πολλές ακόμα "upload" καταστάσεις ανά δευτερόλεπτο.
Ο μετρητής γράφει...όσο και τα σχόλια...
Και υπάρχει ο εξής ανταγωνισμός...
Ποια θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "like" ή απλά στα ελληνικά τα "αρέσκω",πετώντας όλο και πιο πολλά ρούχα,φωτογραφίζοντας τον εαυτό της -συνήθως μπροστά σε ένα καθρέφτη- αντανακλώντας το φλας του κινητού στο υπεπέραν...
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ωραίο,όσο και "εκτυφλωτικό" για αυτές που ποζάρουν,μαζεύοντας τα θετικά σχόλια από τον αντρικό και -όχι μόνο- πληθυσμό...
Όσο "εκτυφλωτικό" όμως μπορεί να είναι το θέαμα μιας γύναικας,δε φτάνει σε καμοία περίπτωση την ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ και ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ εικόνα του ποδοσφαιρού και ενός γηπέδου που μαζεύονται και συρρέουν κατά χιλιάδες σε ένα "πέταλο".
Δεν υπάρχουν "φεμινιστικές" ανησυχίες,υπάρχουν μόνο οι μετρητές που γράφουν...
Εξάλλου έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες "γουστάρουν" τους άντρες που ασχολούνται με τα αθλητικά και διεγείρονται σεξουαλικά.
Απλά οι παρακάτω φώτο μιλάνε από μόνες τους...
Το παράδειγμα μιας κοπέλας της οποίας η φωτογραφία "κυκλοφορεί" στη πιάτσα ως μία από τις ωραίες που έχουν αναρτηθεί (εξού και η χρησιμοποίηση της σε ψεύτικα προφίλ) και το παράδειγμα μιας αληθινής φωτογραφίας που απλά...μετράει...!!!
Ποιο είναι το αποτέλεσμα ;;;
Απομένουν ακόμα 8,600 "like" μέχρι το κορίτσι μας να φτάσει τη συγκεκριμένη ομορφιά της κερκιδάρας...
Ας μας συγχωρήσουν οι φίλες αναγνώστριες του blog,αλλα η αλήθεια δε κρύβεται σε ορισμένα πράγματα....

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger