Kαι η τραγωδία συνεχίζεται !!!

O Άρης δε διαχειρίστικε το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα της Κρήτης και με τη συνοδεία
ακόμη μιας κακής εμφάνισης ηττήθηκε στην Αθήνα από τον πεθαμένο Πανιώνιο με 2-1,ο οποίος είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τον Σεπτέμβριο.
Και όμως ήρθε ο απογοητευτικός Άρης να του "δωρίσει" 3 πόντους γιατί πολύ απλά οι κίτρινοι δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ο προβληματισμός επέστρεψε άρδην στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η ομάδα κόστισαν στη κυριολεξία,η μείωση του σκορ ήρθε μάλλον αργά και ο Άρης εξακολουθεί να παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.
Το πώς θα ανατραπεί η αρνητική εικόνα δε το γνωρίζουμε,αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ομάδα "κερνάει" φαρμάκι στους οπαδούς του κάθε Κυριακή και αυτό θα πρέπει να σταματήσει γρήγορα κιόλας πριν να είναι πολύ αργά...
Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε μέσα σε όλη αυτή τη τραγική κατάσταση είναι οι δηλώσεις του Φράνσις Ντίκο «Δεν αξίζουμε τη φανέλα του Άρη» .

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Σάμαρης (79’ Γουνδουλάκης), Σκέμπρι (61’ Αναστασόπουλος), Ριέρα, Κολοβός (88’ Μιλοβάνοβιτς), Κούτσι.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Τόχα (65’ Κατίδης), Γιαννιώτας (67’ Τσέζαρεκ), Σολτάνι, Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος (53’ Ακόστα).

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger