"Mπαλωθιά" στη Κρήτη και νίκη !!!

Ετσι μάλιστα.
Αυτός ήταν Άρης !!!
Ψυχωμένος,αποφασιστικός και γεμάτος αυποπεποίθηση ο Άρης πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ με 0-1 κόντρα σε θεούς και δαίμονες.
Το σκληρό παιχνίδι των Κρητικών και η κάκιστη διαιτησία του αξιολύπητου Μήτσιου,ευτυχώς δε στάθηκαν εμπόδιο για τους κίτρινους οι οποίοι πανυγήρισαν μια παλικαρίσια νίκη.
Στα θετικά της αναμέτρησης αξίζει να σημειωθεί η σταθερή απόδοση του Άρη σε όλο τον αγώνα,η απόδοση του Μάρκου Βελλίδη που όποτε χρειάστηκε αποδείχτηκε πολύτιμη,αλλά κυρίως και η γεμάτη ελπιδοφόρα εμφάνιση του Γιάννη Γιαννώτα.
Ο πιτσιρικάς εκτός από το "χρυσό" γκολ που πέτυχε έδειξε αγωνιστικό θράσος και τσαμπουκά αναστατώνοντας ουκ ολίγες φορές την άμυνα του ΟΦΗ.
Η συνέχεια θα πρέπει να είναι ανάλογη για τον Άρη καθώς βρίσκεται -ακόμα- μακρυά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η ομάδα είναι υποχρεωμένη να επαναλάβει εμφανίσεις σαν τη σημερινή.
Απο κει και πέρα ο Άρης βρήκε απέναντι του έναν κάκιστο διαιτητή ο οποίος απέβαλε άδικα τον Ούμπιντεζ σε ένα μαρκάρισμα απέναντι στον Παπουλή,ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι μάλλον για να διεκδικίσει το όσκαρ του μέγα "βουτηχτή" !!!
Είχε όμως και άξιο ανταγωνιστή,τον Βαγγέλη Μάντζιο που δυο φορές εκβίασε την εσχάτη των ποινών με τους θεατρινισμούς του που όμως δεν ξεγέλασαν -ευτυχώς- τον διαιτητή.
Ο σχολιασμός του συνδρομητικού καναλιού αποτελεί σημείο αναφοράς με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να αναλύει επί 90 λεπτά για το πως η αγαπημένη του ομάδα θα μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη.
Και εις ανώτερα,βλαχάκο...

OΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος) : Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς (86' Καμπάνταης), Γεωργίου, Σίσιτς (66' Παπουλής), Χόρχε Λόπεθ (76' Κατάι), Σουμπίνιο, Ζόρντι Λόπεθ, Μάντζιος.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ) : Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίτσελ, Τόχα, Φατί, Σολτάνι (64' Ιάκομπ), Καστίγιο (76' Βράνιες), Ουμπίντες, Γιαννώτας (64' Ακόστα).


Video by JohnAris1914

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger