Το παιδί-θαύμα !!! (vid)

Λένε ότι το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι ενός άνδρα,αλλά ο Τσάρλι Τζάκσον αποδεικνύεται ότι υπάρχει χώρος και για τα παιδιά,αφού εντοπίστηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ηλικία των τριών.
Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ έχουν εντωπίσει τις απίστευτες ικανότητες του "πιτσιρικά" από την ηλικία των 3 ετών,αλλά έπρεπε να περιμένουν εώς ότου ο Τσάρλι ήταν αρκετά μεγάλος για να τον εντάξουν σε δικό τους κέντρο ακαδημίας.
Ο Τσάρλι ήδη έχει δείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο απέναντι σε μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά περνώντας τους σαν "σταματημένους" μέσα στο γήπεδο,ενώ οι προπονητές του τον βλέπουν ως το νέο μεγάλο αστέρι στην Αγγλία.
Οι γονείς του Άντι και Τσάρλυ ηλικίας 38 χρονών,δήλωσαν ότι θα είναι ευτυχισμένοι αν ο γιός τους μπορέσει και καταφέρει μια μέρα να φορέσει μια μέρα τη φανέλα της Γιουνάιτεντ,κάνοντας τους περήφανους.
Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι ότι η οικογένεια Τζάκσον τρέφει οπαδικά αισθήματα για τη μισητή Μάντσεστερ Σίτυ και φυσικά ο μικρός Τσάρλι δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μάλιστα και δηλώσεις δείχνοντας την αγάπη του για τους "Πολίτες".
"Αγαπάω τη Μάνστεστερ Σίτυ και είδωλα μου είναι οι Τζό Χάρτ και Μάριο Μπαλοτέλι".
Τρέμε Ρούνει και Τζέκο,έρχεται το νέο αστέρι...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger