Αφεντικό η «Βασίλισσα» στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Χωρίς απώλειες συνέχισε τις υποχρεώσεις της για το ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με ένα σχετικά πιο δύσκολο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αντριάν με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση έβαλε τους «ροχιμπλάνκος» μπροστά στο σκορ, βάζοντας δύσκολα στην «βασίλισσα», ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Κουρτουά.
Έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε το παιχνίδι στα ίσια που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με πλασέ του Ντι Μαρία στο 49’. Ο Ιγκουαΐν στο 65’ καθάρισε το παιχνίδι κάνοντας το 3-1. 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Γκοντίν.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Πέπε, Ντιαρά, Μαρσέλο, Κεντιρα , Αλόνσο, Ντι Μαρία (61’ Ιγκουαΐν), Κεντίρα, Οζίλ (77’ Κοεντράο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (73’ Καγιεχόν)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Περέα, Λουίς, Ντομίνγκεζ, Γκοτιν, Ασουνσάο, Γκάμπι,Τουράν (77’ Ρέγες), Ντιέγκο (22’ Ασένχο), Σάλβιο (83’ Μιράντα), Αντριάν

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger