Ήττα και απογοήτευση (55-64)

Όταν πετυχαίνεις μόνο 31 πόντους στο ημίχρονο και συνολικά 55 μέσα στο θρυλικό Αλεξάνδρειο δεν έχεις καμοία τύχη να διεκδικήσεις τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε από τη Τσεχία και που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο για έναν Σύλλογο με παράδοση και Ιστορία στο μπάσκετ όπως είναι ο Άρης.
Και όμως,οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στο Eurocup και μοιραία ήρθε η 5η συνεχόμενη ήττα,προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο τους φίλους της ομάδας.
Χωρίς ψυχολογία,αγωνιστική σπιρτάδα και διάθεση ο Άρης βρέθηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να "κυνηγάει" το σκόρ,χωρίς όμως να μπορέσει στη συνέχεια να αντιδράσει και να απειλήσει ουσιαστικά τη Νίμπουργκ.
Ο Άρης δεν έδειξε κανένα σημάδι βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια,η εικόνα παρέμεινε ίδια και το μέλλον του Αυτοκράτορα παρουσιάζεται δυσοίωνο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Κανένας δε περιμένει η ομάδα να είναι "τρένο" και να κερδίζει με ευκολία τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Κανένας δε ζήτησε να πάρεις πρωτάθλημα,κύπελλο και ευρωπαικό,δεδομένου του μπάτζετ και των δυνατοτήτων σου.
Όταν όμως χάνεις από "τυχαίες" ομάδες όπως ΚΑΟΔ και Νίμπουργκ και με τη συμπαράσταση μάλιστα και των οπαδών σου,δεν έχεις καμοιά φιλοδοξία και κανένα όραμα να προχωρήσεις και να πραγματοποιήσεις μια αξιόλογη πορεία τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 31-37, 37-52, 55-64.

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 14(2), Κερούς 2, Ταπούτος 5, Τζέιμς 14, Τσαϊρέλης, Ντέιβις 14(2), Κρούσιτς, Μπόγρης, Μάλντροου 4, Τσαλδάρης 2, Βεργίνης, Δήμας.

Νίμπουργκ (Γκίνζμπουργκ): Μπέντα 2, Σοκολόφσκι, Πούμπρλα 15(1), Λόρενς 9(2), Κρεμέν 3(1), Νέτσας 2, Σίμονς 12(1), Ουίλσον 12, Λένζλι, Νέιμικ 7.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger