Γιαννιώτας : "Zω ένα όνειρο" (φώτο-όλα τα λεφτά) !!!

Ο Άρης είχε να κερδίσει από τις...17 Απριλίου στη τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος κερδίζοντας τη Ξάνθη με 1-2 στα Πηγάδια.
Από τότε και για 218 μέρες έμεινε χωρίς νίκη,μέχρι που ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε τη κατάλληλη στιγμή για να λύσει...τον "γόρδιο δεσμό" και να δώσει ένα τέλος στα αρνητικά αποτέλεσμα,δίνοντας ταυτόχρονα και το
έναυσμα για την αντεπίθεση του Άρη στο πρωτάθλημα.
Πρώτη νίκη για τους κίτρινους,πρώτο γκολ για τον Γιάννη Γιαννιώτα στην επαγγελματική κατηγορία στο μόλις δεύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα των ανδρών.
Ο πιτσιρικάς ζεί ένα όνειρο!!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ του επισήμανε ορθώς : "Συνέχισε έτσι αλλά μείνε προσγειωμένος"
Mετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού στη Κρήτη ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πετύχαμε μια σημαντική νίκη.Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι πέτυχα εγώ το γκολαλλά το ότι κέρδισε η ομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς.Αυτό άλλωστε θα επιδιώκουμε και τις επόμενες αγωνιστικές.
Ζω ένα όνειρο.Θα δουλέψω ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.Μια νίκη αλλάζει τα πάντα.Την χρειαζόμασταν,την πήραμε και από δω και πέρα πιστεύω θα αλλάξουν πολλά".
Όλα καλά,αυτό που μας εξιτ-ΑΡΗ περισσότερο απ'όλα είναι η μπλούζα του νεαρού κάτω από τη φανέλα...(φώτο από παλιότερο αγώνα με την Κ-20)
Α ρε αλάνι !!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger