Συγκίνηση και ρίγος !!

Στην Ολλανδία οι οπαδοί της Αϊντχόβεν και της Φέγενορντ την περασμένη Κυριακή απέδειξαν ότι παραμένουν άνθρωποι και πως το μόνο που τους χωρίζει είναι 90 λεπτά και δύο διαφορετικές φανέλες.
Πριν από το μεγάλο ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος που έγινε στο Ρότερνταμ (για την ιστορία το ματς έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων), ο 60χρονος Ντιέι φαν Σουιλέκομ, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου, ζήτησε από την Φέγενορντ δύο εισιτήρια για να παρακολουθήσει αυτός και η σύζυγός του την αναμέτρηση.
Οι γιατροί του δίνουν το πολύ έξι εβδομάδες ζωής, οπότε ήταν γι’ αυτόν κάτι σαν… τελευταία επιθυμία. Η διοίκηση της Φέγενορντ ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά του, δίνοντάς του μάλιστα την ευκαιρία να δει το ματς από τις θέσεις των VIP.
Όταν ο αγώνας έφτασε στο 12ο λεπτό οι οπαδοί και των δύο ομάδων, ύψωσαν τα κασκόλ τους και τραγούδησαν δυνατά και όρθιοι το «You'll never walk alone», αφιερωμένο στον Ντιέι φαν Σουιλέκομ, έπειτα από προτροπή της διοίκησης του συλλόγου του Ρότερνταμ, αφού συμφώνησε και η επίσημη PSV, για αυτό το… standing ovation.
Ο 60χρονος δάκρυσε από τη συγκίνηση και είναι σίγουρο ότι στον Παράδεισο που θα βρεθεί, θα αναπολεί από ψηλά τις μαγικές ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησε. Τελικά ακόμη υπάρχουν άνθρωποι.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger