Επαφές με τους παίκτες

Επικοινωνία με σχεδόν όλους τους παίκτες τους εκπροσώπους τους θα έχει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος του Αρη, Θανάσης Αθανασιάδης , για να προλάβει τυχόν νέες προσφυγές. 
Ο λόγος είναι για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις αφού είναι λογικό να επικρατεί ανησυχία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος από την κωλυσιεργία στο διοικητικό και την καθυστέρηση στις καταβολές των χρημάτων τους. Με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος του Αρη θέλει να προλάβει τυχόν νέες προσφυγές.

Συνάντηση με Καστίγιο


Ο πρόεδρος του Αρη συναντήθηκε χθες  (7/5) και με τον εκπρόσωπο του Νέρι Καστίγιο για τα οφειλόμενα στον παίκτη που είναι και αρκετά μεγάλο ποσό, λόγω του γεγονότος ότι ο Μεξικανός έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μετέφερε στην πλευρά του παίκτη ότι αυτή τη στιγμή αδυνατεί να του καταβάλει χρήματα και του ζήτησε να κάνει λίγες μέρες ακόμη υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά.

Θέλει τουλάχιστον μια δόση


Συνάντηση με τον Ρίκι Φατί και τον δικηγόρο του, Γιώργο Ζελελίδη, είχε χθες ο πρόεδρος του Αρη με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε ο Γάλλος.
Ο παίκτης έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση αναβολής στην εκδίκαση της υπόθεσης που θα πραγματοποιηθεί μάλλον στις 21/5, την καταβολή της 1ης δόσης του διακανονισμού που υπέγραψε για την αδειοδότηση και αφορά ποσό 17.000 ευρώ έως 31/12 του 2011. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θέλει να του καταβληθεί ένα ποσό 80.000 ευρώ ώστε να συναινέσει σε αναβολή. Από πλευράς του Αρη ειπώθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να του εκχωρηθεί το ποσό μέσα από τα τηλεοπτικά που έχει λαμβάνει ο Αρης. Το θετικό που προέκυψε από την κουβέντα είναι ότι ο Γάλλος δεν επιθυμεί χρήματα του επόμενου χρόνου, αλλά μόνο τα φετινά δεδουλευμένα του.

Τι γίνεται με Κουλοχέρη


Παράταση έως το τέλος του μήνα ζήτησε ο Άρης από τον δικηγόρο του Θέμη Κουλοχέρη, ώστε να καταβάλει την 1η από τις 10 δώσεις των 26.000 ευρώ, κάτι που δέχθηκε η πλευρά του παίκτη, ώστε να διευκολύνει τη διοίκηση.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger