Zαμπέτας : «Aπαξίωσε την ομάδα και τον κόσμο της»

Ενδεικτικές είναι οι τοποθετήσεις του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Αρης, Αντώνη Ζαμπέτα, στον Ρ/Σ LIBERO 107,4 ο οποίος υποστήριξε ότι «ο Σηφάκης δεν έδειξε καλό χαρακτήρα, απαξίωσε την ομάδα και τον κόσμο της».
Ο κρητικός τερματοφύλακας κατέθεσε προσφυγή ζητώντας το ποσό των 988.000 ευρώ, καθώς συμπεριέλαβε στην προσφυγή κι έναν όρο του συμβολαίου του που προέβλεπε αποζημίωση 800.000 ευρώ σε περίπτωση που καταγγελθεί ην σύμβαση με υπαιτιότητα της ομάδας. 
Κυρίως όμως, «πάτησε» πάνω στον Νόμο περί προστατευόμενης περιόδου:
"Ο Σηφάκης είναι η αντίθετη πλευρά από αυτά τα παιδιά της Κ17 που αγαπούν την φανέλα. 
Ανήκει σε αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν τον σύλλογο. 
Ο Άρης του έκανε την τιμή να τον αποκτήσει και του έδωσε την ευκαιρία να φανεί ενώ και ο Σηφάκης έδωσε στην ομάδα. 
Πρόσφερε δεν μπορώ να πω το αντίθετο, είναι όμως τεράστιο λάθος αυτή η προσφυγή. 
Ο Σηφάκης αρχικά αποφάσισε τον περασμένο Σεπτέμβριο να εγχειριστεί και άφησε την ομάδα μόνο με τον Βελλίδη, που είχε και ρωγμώδες κάταγμα τότε και ευτυχώς πήραμε μετά τους παίκτες από τον Βόλο.
Κατανοώ το πρόβλημα υγείας αλλά έπρεπε να το χειριστεί διαφορετικά ενώ στην συνέχεια με δηλώσεις και συνεντεύξεις του απαξίωσε τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο της. 
Δεν έδειξε καλό χαρακτήρα και ενώ είχε εξασφαλίσει τα χρήματα του, πήγε κι έκανε αυτή την κίνηση ζητώντας αυτό το μεγάλο ποσό. 
Θα φύγει τώρα ο Σηφάκης από τον Άρη αλλά ο Άρης είναι μεγάλος και θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τον Σηφάκη", είπε ο Αντώνης Ζαμπέτας.
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger