Έχετε ΣΚΟΤΩΣΕΙ το μπάσκετ "αιώνιοι" !

Οι δύο "καταστροφείς" του ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν να φέρνουν το άθλημα που αγαπήθηκε από όλους τους Έλληνες σε άλλες εποχές.
Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Κωνσταντινούπολη στο Final Four μεταξύ των οπαδών τους και η άσχημη εικόνα που πέρασε στα διεθνή ΜΜΕ η χώρα μας, οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού αποφάσισαν να δράσουν και "εγχώρια" με την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού.
"Αντίποινα" ισχυρίζονται κάποιοι για τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης που "ταμπουρώθηκαν" οπαδοί του Ολυμπιακού μέσα στο σύμβολο του Ελληνισμού,την Αγιά Σοφιά, γλυτώνοντας τα χειρότερα.
Οι "γνωστοί-άγνωστοι" δε χτύπησαν μόνο το πούλμαν του Παναθηναϊκού, χτύπησαν για ακόμη μια φορά το ίδιο το ελληνικό μπάσκετ, που όσο και αν προσπαθούν να μας το παρουσιάσουν ως το καλύτερο στην Ευρώπη, δε παύει να είναι ένα "σίχαμα" των δύο "αιωνίων" της πρωτεύουσας που το έχουν φέρει στην απόλυτη καφρίλα.
Κάποιοι μπορεί να επικαλεστούν ότι ευθύνη φέρει μόνο η Πολιτεία που δε μπορεί να προστατέψει μια αποστολή ομάδας κατευθυνόμενη προς το γήπεδο.
Κάποιοι μπορεί να πούν ότι μόνο μια μικρή μερίδα οπαδών δρά ανεξέλεγκτα, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος παραμένει υγιής παρακολουθώντας τις καφρίλες των χούλιγκαν.
Ναι ίσως να είναι έτσι, δε θα τους βάλουμε όλους στο ίδιο "τσουβάλι".
Αν η Πολιτεία δε μπορεί να πατάξει αυτή τη μειωνότητα, οι διοικήσεις των "αιωνίων" τί κάνουν ; 
Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ σε επίπεδο Champions League ή Euroleague, έχουν καταφέρει να απομονώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τις ομάδες τους, κρατώντας τους μακρυά από κάθε παράμονη δραστηριότητα βίας.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν φτάσει σ'αυτό το υψηλό επίπεδο -με τα χρήματα που δαπανούν- αλλά ποτέ δε κατάφεραν να απομακρύνουν τους χούλιγκανς από το "πεδίο δράσης" τους.
Αυτό είναι το δήθεν "μαγικό" ελληνικό μπάσκετ και η ωμή ελληνική πραγματικότητα...
Έχετε ΣΚΟΤΩΣΕΙ το ίδιο το άθλημα ! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger