Tρέχουν και δε φτάνουν...

Η ΕΠΟ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα στον Αρη και οι διοικούντες τρέχουν και δεν φτάνουν για να καλύψουν τις τρύπες και να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση στο δευτεροβάθμιο όργανο.
 
Ουσιαστικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να προσπεράσει δύο σημαντικούς σκοπέλους. Κατά πρώτο λόγο θα πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα των προσφυγών, που έχουν καταθέσει αρκετοί παίκτες της ομάδας.
 
Για να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό βέβαια χρειάζονται χρήματα ώστε να επιτευχθούν διακανονισμοί, χρήματα, που ελπίζουν οι άνθρωποι του Αρη ότι θα πάρουν από το δάνειο του Φερνάντο Πλα.
 
Την ίδια ώρα όμως θα πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο πλάνο βιωσιμότητας, καθώς αυτό που παρουσιάστηκε στην αρμόδια επιτροπή αρχικά δεν έπεισε τα μέλη της.
 
Συγκεκριμένα η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το πλάνο βιωσιμότητας του συλλόγου, δεδομένου του ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.  
 
Γίνεται κατανοητό πως το έργο των ανθρώπων του Αρη είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να βιαστούν για να είναι έτοιμοι μόλις εκδικαστεί η υπόθεση της έφεσης.
 πηγή : woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger