Ελπίζει στην έφεση

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασής της για την επόμενη χρονιά, η διοίκηση του Θανάση Αθανασιάδη κατάλαβε ότι το δύσκολο κομμάτι τώρα αρχίζει…
Αυτό γιατί πρέπει να αποδείξει και εμπράκτως τη βιωσιμότητα του πλάνου που παρουσίασε και στο οποίο θα στηριχτεί μέσα από την εισροή των 2 εκατ. ευρώ της δανειακής σύμβασης με τον Φερνάντο Πλα.
 
Το πρώτο μεγάλο εμπόδιο αφορά την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν. Η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, που εξέτασε χθες το πρωί τον φάκελο του Αρη, έκανε κατ' αρχάς αρνητική εισήγηση και πιθανότατα θα στείλει τους «κίτρινους» στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Η επιτροπή θορυβήθηκε από τις προσφυγές που κατατέθηκαν το τελευταίο διάστημα και κυρίως του Φατί, που έχει να παίρνει χρήματα που αφορούν το διάστημα της αδειοδότησης (31/12/11) και λιγότερο του Ντίκο, στον οποίο οφείλονται χρήματα από τον Γενάρη και μετά. Ο Αρης αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό, αφού έχει ήδη αποστείλει στην επιτροπή έγγραφο απόσυρσης των προσφυγών από τον δικηγόρο των δύο παικτών Γιώργο Ζελελίδη.
 
Βιωσιμότητα 
 
Το δεύτερο εμπόδιο έχει να κάνει με τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ και αφορά ουσιαστικά το financial fair play και τον έλεγχο των ζημιών, αφού η ΟΥΕΦΑ θέλει να βλέπει να μετριάζονται οι ζημιές της εταιρείας κάθε χρόνο και όχι να αυξάνονται. Το πρόβλημα αυτό αναμένεται να λυθεί με την επικείμενη εισροή των χρημάτων από τη δανειακή σύμβαση με τον Φερνάντο Πλα, η οποία δεν μπορούσε να συμπεριληφθεί στον φάκελο όταν αυτός κατατέθηκε.
 
 «Η αδειοδότηση αφορά σε χρέη μέχρι 31/12, αλλά επειδή οι παίκτες στις προσφυγές τους ζητούσαν ποσά τεράστια, τέθηκε θέμα βιωσιμότητας της ομάδας και πάρθηκε αυτή η απόφαση. Δεν φαινόταν στην επιτροπή σήμερα ότι υπήρξε συμφωνία με τους παίκτες, ούτε ότι θα υπάρξει εισροή 2 εκατ. ευρώ στην ομάδα σε πολύ λίγο», τόνισε σχετικά ο Γιάννης Κόντης που εκπροσώπησε τον Αρη στην επιτροπή και καθησύχασε τους οπαδούς της ομάδας:
 
 «Ολα θα κριθούν λοιπόν στην έφεση και θεωρώ ότι εκεί δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε την άδεια». Δεν είναι όμως μόνο η αδειοδότηση. Από σήμερα τη διοίκηση του Αρη περιμένει ένα βουνό από προβλήματα, αφού στις επόμενες μέρες θα πρέπει να γίνουν καταβολές και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους οφείλονται χρήματα από τους διακανονισμούς και έχουν κάνει ήδη πολύ μεγάλη υπομονή και προς τιμήν τους περίμεναν τις προχθεσινές εξελίξεις.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger