Αισιοδοξία για την αδειοδότηση

Αισιοδοξία επικρατεί στον Άρη πως θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν. 

Εντός της ημέρας οι Θεσσαλονικείς θα καταφέσουν έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, έχοντας όλες αυτές τις μέρες προχωρήσει σε μία σειρά κινήσεων που τους επιτρέπουν να είναι σίγουροι πως η ομάδα θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στη Σούπερ Λίγκα. 

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα του συλλόγου, οι διοικούντες την ΠΑΕ εμφανίζονται έτοιμοι να αποδείξουν με σχετική έκθεση και πλέον με τα νέα δεδομένα εισροής κεφαλαίων και δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο μέλλον. 

Όσον αφορά τις προσφυγές των Φατί, Ντίκο έχουν αποσυρθεί και, όπως έχει ενημερώσει ο νομικός εκπρόσωπός τους, δεν θα ενεργοποιηθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο. 

Για την υπόθεση του Σανκαρέ έχει συμφωνηθεί να υπάρξει αναβολή, ενώ όλα είναι στον «αέρα» για εκείνη του Σηφάκη. Πλέον είναι καθαρά θέμα του διεθνούς τερματοφύλακα αν θα εκδικαστεί σήμερα η προσφυγή ή θα διακανονιστεί το ποσό των 188.000 ευρώ από τα χρήματα που θα πάρει ο Άρης από την UEFA για τη συμμετοχή του στο Euro 2012. 

Ξεκαθαρίζει του Μασάδο 

Προτεραιότητα αποτελεί στον Άρη το θέμα του Μανουέλ Μασάδο. Μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση της αδειοδότησης οι Θεσσαλονικείς θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την επόμενη σεζόν. Ένα από τα βασικά ζητήματα είναι εκείνο του προπονητή και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ο 57χρονος προπονητής βρίσκεται στην πατρίδα του και σύντομα θα κληθεί από τους «κίτρινους» να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες που υφίστανται από το διάστημα που καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Όταν κλείσει το θέμα του προπονητή, τότε θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης περιόδου.

πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger