Κρίσιμο διήμερο

Ο χρόνος πιέζει τους ανθρώπους του Άρη ενόψει αδειοδότησης, μια και μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να «τρέξει» η απόσυρση των προσφυγών και η υπογραφή νέας δανειακής σύμβασης.
Την ύστατη προσπάθεια να κλείσουν τις ανοιχτές υποθέσεις εν όψει της νέας παρουσίασης του φακέλου για την αδειοδότηση μπροστά στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ επιχειρούν οι άνθρωποι του Αρη.
 
Οι «κίτρινοι» δηλώνουν έτοιμοι να κλείσουν σήμερα τις υποθέσεις των προσφυγών των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, μόνο με την πρώτη βέβαια να επηρεάζει άμεσα την προσπάθεια για αδειοδότηση, μια και οι υπόλοιπες αφορούν οφειλές μετά τον Ιανουάριο που δεν εξετάζονται από την επιτροπή.
 
Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η παρουσίαση της δανειακής σύμβασης του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα, που θα καταδείξει στην επιτροπή πως οι «κίτρινοι» θα έχουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους να αντεπεξέλθουν στις οφειλές τους τα επόμενα χρόνια.
 
Οι δικηγόροι της «Κοινωνίας Μελών» και του Ερασιτέχνη έχουν ήδη κάνει την απαραίτητη προεργασία και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να παραδοθούν γραπτώς στον Αθανασιάδη οι όροι που θέτουν οι δύο φορείς του συλλόγου για τη σύναψη του δανείου.
 
Οι άνθρωποι του Αρη παρουσιάζονται μάλιστα αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ενώπιον της επιτροπής και πως από τα μέσα της εβδομάδας θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger