Kατατέθηκε η έφεση

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε την έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και αναμένει την εξέταση του φακέλου της, πιθανώς αύριο. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βελτίωσε τη μελέτη βιωσιμότητας της εταιρίας, την οποία συνέταξε ορκωτός λογιστής, συμπεριλαμβάνοντας οικονομικές παραμέτρους που δεν υπήρχαν στην πρωτοβάθμια εξέταση της υπόθεσης.

Μια θετική εξέλιξη για τον Άρη, χθες, ήταν η αναβολή συζήτησης των προσφυγών του Σηφάκη και του Σανκαρέ για τις 11 Ιουνίου, όταν και θα συζητηθούν και οι προσφυγές των Ντίκο και Φατί, εφόσον για κάθε μία δεν έχει βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Οι κίτρινοι αισιοδοξούν για θετική έκβαση της υπόθεσης αδειοδότησης και δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν κατόπιν στο σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Σήμερα ή αύριο, αναμένεται από την ΠΑΕ η σύμβαση που θα δεσμεύει την ανώνυμη εταιρία αλλά ακόμη την Κοινωνία Μελών και τον ερασιτέχνη Άρη γύρω από την απόφαση της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών. Η σύ,βαση αυτή θεωρείται προαπαιτούμενο για την ενεργοποίηση της συμφωνίας ενίσχυσης της ρευστότητας της ΠΑΕ του Θανάση Αθανασιάδη με τον Ισπανό Φερνλάντο Πλά Μπενέιτο.

Το θέμα προπονητή θα είναι στις βασικές προτεραιότητες των κίτρινων τις επόμενες μέρες. Η εμπλοκή του Πορτογάλου μάνατζερ Αρτούρ Φερνάντες  στον αγωνιστικό σχεδιασμό, αφήνει πιθανότητες παραμονής του Μασάδο. Ο Φερνάντες είχε προτείνει τον συμπατριώτη του στον Άρη.

Σε ότι αφορά τα συμβόλαια, η ΠΑΕ Άρης θα προσεγγίσει την πλευρά του Γιάννη Γιαννιώτα για την πιθανότητα αναπροσαρμογής αποδοχών και της ρήτρας αποδέσμευσης του, αφού σήμερα μπορεί να αποχωρήσει από τους κίτρινους με ένα πολύ αντάλλαγμα (λόγω του χαμηλού ύψους αποδοχών του) μόλις 150 χιλιάδες ευρώ. 

πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger