H πιο κρίσιμη μέρα !

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για τον Άρη. 

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα στο Βελλίδειο είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών Άρη», όπου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Με συσσωρευμένα χρέη 20 εκατ. ευρώ και άμεσες υποχρεώσεις που αν δεν καλυφθούν απειλούν με δυσβάστακτες συνέπειες την ομάδα, το πρώτο ζητούμενο είναι να προκύψει βιώσιμη λύση. 

Εκείνο που χρειάζονται πλέον οι «κίτρινοι» είναι άμεση εισροή ρευστού, αφού μέχρι την επόμενη Παρασκευή πρέπει να βρεθούν χρήματα για να δοθούν στους ποδοσφαιριστές για τις ανάγκες της αδειοδότησης (αύριο εξετάζεται ο φάκελος του Άρη). 

Η μοναδική πρόταση που επί του παρόντος υπόσχεται εισροή κεφαλαίων είναι αυτή που κατέθεσε εγγράφως ο Θανάσης Αθανασιάδης, συνοδευόμενη από ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια, το οποίο και θα αναλύσει σήμερα ενώπιον των μελών της «ΚΜΑ». 

Σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ, στα ταμεία αναμένεται να μπουν έως τις 31/06 περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Για το κρίσιμο θέμα των μετοχών προτείνεται η λύση του μεσεγγυούχου δικηγόρου, κάτι για το οποίο ο πρόεδρος του Αρη έχει ενημερώσει τόσο την «ΚΜΑ» όσο και τον Ερασιτέχνη, που είναι και οι βασικοί μέτοχοι.

πηγή : sport-fm.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger