Κατάπτωση της εγγυητικής του Άρη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Άρης για οφειλές στην πρώην ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Το ίδιο συνέβη με τον ΟΦΗ και δύο ομάδες της Football League

Την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε στην συνεδρίαση της Τρίτης (15/5) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο λόγος είναι η οφειλή (200.000 ευρώ) των "κιτρινόμαυρων" προς την ομάδα του Διγενή για την μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό.
Όταν έγινε η μεταγραφή του διεθνή αμυντικού από τον Άρη στους Πειραιώτες, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έπρεπε να δώσει το ποσό των 200.000 ευρώ στον Διγενή κάτι που δεν έγινε.
Ο Διγενής έκανε προσφυγή στα δικαστήρια και στην συνέχεια η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής. Πλέον η ΠΑΕ Άρης έχει στην διάθεσή της 15 ημέρες για να ρυθμίσει το θέμα και να μην έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση.
Για οφειλές επίσης, κατέπεσαν οι εγγυητικές της ΠΑΕ ΟΦΗ, αλλά και των Εθνικού Αστέρα και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αντίθετα αναβλήθηκε για της 29 Μαΐου συζήτηση της αίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:
"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών των παρακάτω:
* ΠΑΕ ΑΡΗΣ  για οφειλές στο αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ Διγενής και της Εταιρείας "ΑΓΡΟΧΟΥΜ Α.Ε".
* ΠΑΕ ΟΦΗ για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Α. Νατσούρα, Κ.Σταυρακάκη, Α. Κασμερίδη του τρίτου Ι.Λαγκαδιανού και της Εταιρείας "Ρ.ΖΙΝΖΑΛΙΑΝ & ΣΙΑ Ο.Ε".
* ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές Ιωακείμ Μπενίσκου, Δημήτρη Διαμαντή κ Jean FRANCHESCHI
* ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για οφειλές στους ποδοσφαιριστές  Γ. Μπρέγκου και Χ. Καλαφάτη.
* Η συζήτηση της αίτησης του Γιάννη Ιωαννίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβλήθη για τη συνεδρίαση της 29/05/2012.
* Η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στις ομάδες Α' Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ παρατάθηκε μέχρι 12/6/2012".
πηγή : sport24.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger