Ούγκο Σάντσες: «Όλα εξαρτώνται από τον Καστίγιο»


Ο προπονητής της Πατσούκα και παλιός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ούγκο Σάντσες επιβεβαίωσε πως η ομάδα του επιθυμεί την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο.
Ο Σάντσες μιλώντας στο μεξικανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Formula» δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Νέρι Καστίγιο παρά τα σκαμπανεβάσματα που είχε στη καριέρα του.
«Είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε. Μας ενδιαφέρει να χτίσουμε μια ομάδα όσο πιο δυνατή γίνεται και με βάσει αυτό το κριτήριο κοιτάμε παίκτες. Όλα εξαρτώνται από το ενδιαφέρον του παίκτη αλλά εμείς μπορούμε να του προσφέρουμε ανά πάση στιγμή συμβόλαιο.
Όπως ξέρετε, ο Νέρι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά το περιβάλλον που βρίσκεται είναι πολύ σημαντικό για εκείνο όπως για όλους τους παίκτες.
Ο Νέρι έζησε δύσκολες στιγμές. Πρώτα έχασε την μητέρα του και μετά τον πατέρα του ενώ αντιμετωπίσει και άλλες δυσκολίες μετά το διαζύγιο του. Ολα αυτά τον επηρέασαν.
Όταν είναι συγκεντρωμένος και παίζει καλά, βλέπετε τι μπορεί να κάνει, το έδειξε στο Κόπα Αμέρικα της Βενεζουέλας (2007) και θεωρώ πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να ενισχύσει την Πατσούκα».
Στο μεξικανικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως αν η Πατσούκα κάνει μια επίσημη πρόταση στον Αρη, τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα τον παραχωρήσουν καθώς θα απαλλαγούν από ένα βαρύ συμβόλαιο.
πηγή : sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger