Πανάξιος Πρωταθλητής Ελλάδος ο Άρης ! (vid)

Πανάξιος Πρωταθλητής Ελλάδος 2011-12 ο Άρης στις ηλικίες Κ17 επικρατώντας στον τελικό της Τρίπολης του αιωνίου πελάτη του ΠΑΟΚ με 1-0.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου δείχνοντας πάθος, αγωνιστικό τσαμπουκά, Αρειανή ψυχή και δύναμη φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά.
Το μέλλον του Συλλόγου είναι εδώ, ο Άρης και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής θα πρέπει να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά ούτως ώστε η ανδρική ομάδα να πλαισιωθεί από δικά του παιδιά.
Απο νεαρούς ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι αγαπούν και τιμούν την ιερή κιτρινόμαυρη φανέλα.
Στον αποψινό τελικό με τον πελάτη όλοι τους ήταν υπέροχοι ! 
Κανέναν δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε, όλα τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητηρία όλων μας για τη πορεία πρός την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Χρυσός σκόρερ του Άρη ο Βαλαής στο 50' που με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0, σκορ που διατηρήθηκε χωρίς δυσκολία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Περίπου 100 οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο πλευρό των νεαρών ποδοσφαιριστών ταξιδεύοντας κυρίως από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88’ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74’ Πασχαλίδης), Ρότα (69’ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90’+2’ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81’ Παπουτσής)


ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79’ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65’ Σαββίδης)


ARIS paok 1-0 50' GOAL BALAH από JohnAris1914

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger