«Αν έχουν αποδείξεις, ας τις βγάλουν»

Το σήριαλ Κατίδη, συνεχίζεται.. 
Μετά τη δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, στο novasports.gr, περί αθέτησης των υποσχέσεων περί πληρωμών προς το πρόσωπό του από πλευράς ΠΑΕ και την απάντηση του προέδρου του Αρη, Θανάση Αθανασιάδη, σειρά πήρε ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη, Βαγγέλης Χατζηϊωάννου. 
Ο τελευταίος, μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις», προκάλεσε τους διοικούντες των κιτρίνων να βγάλουν τις αποδείξεις πληρωμής προς τον Κατίδη: «Ο Άρης ζήτησε και ο πήρε αναβολή για τις 11 Ιουνίου. Η υπόθεση θα δικαστεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ (Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών). 
Η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις με τους μισθούς και το πριμ συμμετοχών του ποδοσφαιριστή. Εάν η διοίκηση του Άρη έχει τις αποδείξεις στα χέρια της, την προκαλώ να τις βγάλει στη δημοσιότητα. Το χειρότερο σενάριο για τον Κατίδη είναι μην είναι ακόμα απαιτητά τα 10 χιλιάδες ευρώ , τα οποία όμως και πάλι θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Άρης. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ήδη ο Κατίδης έχει 13 συμμετοχές. Πότε θα τα πάρει αυτά τα χρήματα;».
Είπε ακόμη ο κ. Χατηϊωάννου: «Ειδικά στην περίπτωση του Κατίδη η ΠΑΕ Άρης του οφείλει τέσσερις μισθούς (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο), όπως και το δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα. Επίσης του οφείλει ένα ειδικό πριμ 10.000 ευρώ με τη συμπλήρωση των δέκα συμμετοχών. Για να έχει δικαίωμα προσφυγής ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει να παίρνει δύο τουλάχιστον μισθούς. 
Ούτε οι μισθοί πληρώθηκαν ούτε το πριμ. Εάν ο λογιστής της ΠΑΕ Άρης έχει απόδειξη ότι πληρώθηκαν στον Κατίδη τότε εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. Προσωπικά είμαι πολύ ευαίσθητος στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι 19 ετών. Δεν είναι καλό να κάνουν προσφυγές από αυτή την ηλικία. Ο Κατίδης όμως ήταν αποφασισμένος γιατί εκτός από το οικονομικό κομμάτι υπάρχει και το ηθικό και είναι γνωστό το πρόβλημα που υπήρξε στη Δανία».
Για το αν ψεύδεται ο κ.Αθανασιάδης : « Δεν μπορώ να το ισχυριστώ αυτό, γιατί για να το πω αυτό θα πρέπει να θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει δόλος. Μπορώ να πω όμως ότι επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης επειδή η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση γιατί ο Κατίδης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για την ΠΑΕ Άρης .Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα εναντίον μου επειδή και στο παρελθόν είχα αναλάβει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν να παίρνουν χρήματα από τον Άρη όπως ο Κάμπορα , ο Σανχούρχο κτλ», κατέληξε.
πηγή : novasports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger