Eκδικάζεται η έφεση

Τη δεύτερη και καθοριστικότερη μάχη του δίνει σήμερα ο Αρης στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων (16:00), ενώπιον της οποίας θα εκδικαστεί η έφεση που έχουν καταθέσει οι «κίτρινοι» μετά την αρνητική απόφαση σε πρώτο βαθμό.

Τα τελευταία 24ωρα όλο το βάρος στην ΠΑΕ δόθηκε στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που είχαν αποτελέσει τροχοπέδη σε πρώτο βαθμό.
Τα δύο ουσιαστικά θέματα ήταν οι προσφυγές και το πλάνο βιωσιμότητας για την επόμενη χρονιά. Για το πρώτο κομμάτι οι άνθρωποι του Αρη θα προσκομίσουν τα παραστατικά των καταθέσεων που έγιναν στους Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ και ειδικά στον πρώτο, αφού οι υπόλοιποι έχουν εξοφληθεί έως τις 31/12 του 2011 και οι υποθέσεις τους δεν εμπίπτουν στην αδειοδότηση, ενώ έχει δοθεί αναβολή στην εκδίκασή τους.

Μεγάλο βάρος δόθηκε στην παρουσίαση ενός εφαρμόσιμου πλάνου βιωσιμότητας για την επόμενη χρονιά και ιδίως στο κομμάτι της εξόφλησης των διακανονισμών που έχουν υπογράψει οι παίκτες.
Οι άνθρωποι του Αρη θα παρουσιάσουν έκθεση από ορκωτό λογιστή για την κατάσταση της ομάδας, τα προσδοκώμενα έσοδα της επόμενης χρονιάς, τη νέα τιμολογιακή πολιτική στα διαρκείας, αλλά και τη δανειακή σύμβαση του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα, από την οποία θα εισρεύσουν άμεσα χρήματα, ώστε να πείσουν την επιτροπή ότι με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν οι μεγάλες υποχρεώσεις.

Στις τάξεις της διοίκησης που θα εκπροσωπηθεί από τον Γιάννη Κόντη στην εκδίκαση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Αρης θα πάρει την άδεια σε δεύτερο βαθμό, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, αλλά δεν επαναπαύονται, αφού ο δρόμος είναι μακρύς και ειδικά ο Ιούνιος... καυτός.
Σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» εξασφαλίσουν την αδειοδότησή τους σήμερα, από αύριο βάζουν σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη χρονιά, με πρώτα θέματα αυτό του προπονητή (αν θα συνεχίσει ή όχι ο Μασάδο) και της στελέχωσης του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger