Η «καυτή» ατζέντα

Οι διοικητικές διεργασίες μπορεί να συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα στον Αρη και δεν αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν από το τέλος αυτής, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα ζητήματα που θα ήταν καταστροφικό να καθυστερήσουν εν όψει της νέας σεζόν.
 
Το μείζον πρόβλημα των ανθρώπων του Αρη μέχρι το τέλος Μαΐου αφορά τα οφειλόμενα προς τους ποδοσφαιριστές.
 
Διότι μπορεί σε πρώτο πλάνο να βρίσκονται οι Φατί και Ντίκο που έχουν καταθέσει προσφυγές, όμως υπάρχουν αρκετοί παίκτες που περιμένουν να δουν το χρώμα του χρήματος και μέχρι στιγμής κάνουν τεράστια υπομονή. Το ελάχιστο ποσό που χρειάζεται μέχρι τα τέλη του μήνα είναι περίπου ένα εκατ. ευρώ, ούτως ώστε να ηρεμήσουν έστω και για λίγο οι ποδοσφαιριστές.
 
Ενα ανοιχτό ζήτημα είναι και η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.
 
Ο Αρης χρειάζεται ζεστό χρήμα να μπει στα ταμεία του και η διοίκηση θα πρέπει να βρει τρόπο να προσελκύσει τους οπαδούς της ομάδας, που τη φετινή σεζόν απομακρύνθηκαν από την ομάδα, είτε για αγωνιστικούς είτε για εξωαγωνιστικούς λόγους.
 
Είναι πάντως δεδομένο πως θα υπάρξουν πολύ μεγάλες μειώσεις στις τιμές των διαρκείας σε όλες τις θύρες.
 
Σημαντικές αποφάσεις αναμένονται και στο αγωνιστικό σκέλος. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τις πρώτες του Ιουλίου και η ομάδα δεν πρόκειται να μοιάζει σε τίποτα με αυτή που τελείωσε τη σεζόν. Ανοιχτό είναι το θέμα του προπονητή, μια και ο Μανουέλ Μασάδο αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να γίνει η παραμικρή νύξη από τη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου του. Τον ίδιο δρόμο με τον Πορτογάλο τεχνικό αναμένεται να ακολουθήσουν και πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε δεν είναι σε θέση να αντέξουν για δεύτερη σεζόν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα είτε δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους τούς «κίτρινους».
 
Για την ακρίβεια θα αποτελέσουν παρελθόν περίπου 20 ποδοσφαιριστές, αλλάζοντας πάρα πολύ το ρόστερ της ομάδας.
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger