Επιμένει για Γκουαρντιόλα η Τσέλσι!

Διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες ώστε να δει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Τσέλσι εμφανίζεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο ετοιμάζει ό ιδιοκτήτης των Λονδρέζων.  
Το όνομα του Καταλανού προπονητή παραμένει στην κορυφή των επιλογών του Ρώσου μεγιστάνα για την επόμενη ημέρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Σε περίπτωση μάλιστα που ο πρώην πλέον τεχνικός της Μπαρτσελόνα αναθεωρήσει την απόφαση να μείνει εκτός πάγκων για έναν χρόνο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι «μπλε» θα τον πλησιάσουν ξανά με στόχο μια πιθανή συνεργασία.
Όλα αυτά, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Γκουαρντιόλα στις οποίες ανέφερε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο και η νέα σεζόν να τον βρει στα γήπεδα.
«Θα χαρώ πολύ να δεχτώ κλήσεις, όμως για τους επόμενους μήνες θα πρέπει να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να σκεφτώ. Σκοπεύω να ξεκουραστώ και θα περιμένω, όταν θα είμαι έτοιμος, εάν μια ομάδα με θέλει και με… σαγηνεύει, θα την αναλάβω», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, δίνοντας αφορμή για νέο κύκλο σεναρίων...
Όλα αυτά και ενώ η «Daily Express» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων προτίθεται να καταθέσει νέα πρόταση στον Γκουαρντιόλα, η οποία θα αφορά ετήσιες αποδοχές ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών.
πηγή : england365.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger